Samsung Maldives AR24NSFPEWQNEU, aer condiționat cu capacitate 24000 BTU

Aparatul de aer condiționat Samsung Maldives AR24NSFPEWQNEU face parte din cea mai avansată serie disponibilă pe piață, motiv pentru care vi se oferă și varianta de jos – 24000 BTU. Uneori capacitatea sa nu e foarte importantă deoarece pot fi variante de 9000 BTU care pot răci suprafețe chiar mai mari. Atunci când cumpărați un astfel de aparat, verificați suprafața care o poate răci sau încălzi (în general, o găsiți la caracteristicile sale tehnice).

Arată ca oricare alt model, doar că acesta are o capacitate ceva mai mare decât restul și poate răci întregul etaj al locuinței. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E recomandat pentru o suprafață maximă de 70 mp și dacă locuința e mult mai mare, atunci optați pentru două variante mai mici sau țineți o ușă închisă pentru a reduce spațiul. Eu l-aș monta la mansardă pentru că aerul rece coboară pe când cel cald urcă. .

Are un filtru destul de avansat deoarece are mai multe roluri: antibacterian, anti-alergic și e cu autocurățare. Chiar nu văd de ce nu ați alege o astfel de serie.

Funcțiile speciale care nu sunt prezente la modelele simple sunt: Auto Restart, Fast Cool, Auto-curățare, Good Sleep, Comfort Cool, Quiet și 2 Step Cooling. Indiferent că alegeți pe cel de sus sau unul cu capacitate mai mică, le veți avea pe telecomanda sa care e inclusă în pachet alături de unitatea exterioară.

Păreri pro și contra

E un model avansat și se vede după modurile de climatizare disponibile, iar cele speciale chiar vor fi de folos zi de zi. Designul e plăcut chiar dacă e vorba de un finisaj alb complet și e inscripționat că are un compresor Digital Inverter. Cu alte cuvinte, consumul de energie va fi unul destul de constant. Ținând cont de prețul acestui model, serviciul de instalare cu firmă autorizată costă destul de puțin și îl recomand dacă nu aveți la cine să apelați.

Samsung AR24NSFPEWQNEU reprezintă vârful gamei și mai sunt alte serii care oferă dotări diferite cum e controlul prin WiFi dacă-l considerați util. Această tehnologie oferă anumite avantaje: control cu ajutorul telefonului, diagnosticare rapidă și alte funcții.

Te-ar mai putea interesa