Samsung Maldives AR18NSFPEWQNEU, aparat de aer condiționat cu 3 Care Filter

Odată cu venirea verii, mulți dintre voi vă gândiți să achiziționați un aparat de aer condiționat, dar nu vă interesează unul chiar ieftin, cu mai degrabă să aibă un raport performanță/consum foarte bun. De aceea, Samsung Maldives AR18NSFPEWQNEU pare să fie alegerea perfectă și nu e singurul model ci există și o variantă cu capacitate de răcire mai mare. Prețul nu e foarte mare dacă considerăm că e mult mai performant decât două modele de 9000 BTU (mă refer la cele ieftine).

Acesta nu vine cu kit de instalare inclus dar nu va fi o problemă dacă optați pentru un serviciu de instalare complet. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta poate fi folosit pentru tot nivelul unei locuințe deoarece face față cu brio unei suprafețe de circa 50 mp și e recomandat să nu o depășiți. Vara va fi destul de plăcut să stați în interior, dar și locuința trebuie să fie bine izolată pentru a oferi cât mai rapid rezultatele dorite.

Filtrul său e unul cu mai multe funcții – anti-alergic, anti-bacterian și autocurățare. La oprirea sa se pornește un ventilator care elimină praful și umiditate din interior pentru a nu se forma bacterii și mucegai. Cu alte cuvinte, aparatul are grijă de sănătatea voastră și chiar ar trebui luat în calcul sau optați pentru cel cu capacitate de climatizare inferioară. Personal, eu nu aș alege o serie cu mai puține dotări pentru că aceasta oferă exact ce e nevoie pentru a beneficia de un aer proaspăt în locuință.

Păreri pro și contra

Acesta poate fi folosit cu ușurință chiar dacă nu e dotat cu tehnologie WiFi, telecomanda are o rază de acțiune mare și e chiar ușor de utilizat. Numeroase funcții speciale oferite de această nouă serie sunt bine-venite și nu le găsiți la seriile mai ieftine. Discutăm de un model care-și face treaba atât vara cât și iarna, doar că acel consum de energie nu poate fi același.

Samsung AR18NSFPEWQNEU e un model care face parte din segmentul premium, dar nu e cel mai avansat de pe piață și chiar nu e nevoie de mai mult.

Te-ar mai putea interesa