Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU, aparat de aer condiționat cu consum redus

Aparatele de aer condiționat care au fost lansate anul acesta impresionează la partea de funcționalitate, dar nu trebuie neglijată eficiența lor. Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU e un foarte bun exemplu că pot exista variante cu un consum mic de energie și cu performanțe mari. Arată destul de bine pe alb și nu cred că v-ați fi dorit unul care să arate diferit. Această culoare se asortează cu orice și face aparatul să fie ceva mai vizibil.

Din poza de jos se vede foarte bine aparatul interior care vine montat pe peretele dorit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta se adresează utilizatorilor casnici deoarece în spațiile comerciale puteți pune aparate cu mai puține tehnologii și cu capacitate de climatizare mare.

Poate că la prima vede acesta nu face față pentru o suprafață mare, ei bine, conform producătorul acest model e ideal pentru o încăpere de 35 mp. Multe modele de 12000 BTU sunt inferioare la acest capitol, dar se justifică din cauza prețului. Poate că la încălzire nu e foarte eficient, însă la răcire chiar nu se poate comenta ceva – A++.

Ambientul oferit e unul conform așteptărilor și cred că veți aprecia funcțiile suplimentare: Quiet, Comfort Cool, 2 Step Cooling, Good Sleep, Fast Cool. Unele dintre acestea pot fi prezente și la modelele altor branduri, însă pot avea o denumire diferită.

Păreri pro și contra

Pe lângă toate cele, filtrul e foarte important atunci când folosiți aparatul într-un spațiu locuibil, iar în acest caz e unul de tip 3 în 1 sau 3 Care Filter – antibacterian, anti-alergic, auto-curățare. Un filtru care se curăță singur e o noutate pentru acest segment că până la urmă nu discutăm de un model chiar atât de scump, dar nici nu e cel mai accesibil. Compresorul nu e chiar unul standard și se poate vedea după denumire – Digital Inverter 8 Pole.

Samsung AR12NXFPEWQNEU face parte din seria Maldives care impresionează la multe capitole, iar din câte observ modelele pot avea diverse prețuri în funcție de capacitate și tehnologii. Noile modele au un ventilator care pornește automat la oprire pentru a curăța interiorul de praf și umiditate.

Te-ar mai putea interesa