Samsung Maldives AR09NXFPEWQNEU, model clasa A++ cu filtru avansat

Samsung Maldives AR09NXFPEWQNEU e un aparat de aer condiționat clasic, dar care incorporează tehnologii moderne care facilitează un consum redus de energie și oferă un aer cât mai curat.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are o capacitate suficientă pentru a răci o suprafață până în 25mp cu cei 9000Btu.


Avantaje

Consumul energetic al aparatului e unul mic de 820W deoarece are motor inverter, iar în acest fel aparatul are clasa A++. Cu un astfel de motor, aparate AC precum Samsung Maldives AR09NXFPEWQNEU reușească să economisească până în 50%.
Nu e un aparat gălăgios deoarece unitatea externă are 46dB, iar cea internă 21-38 dB. Unitatea internă are un nivel de zgomot care depinde foarte mult de ce treaptă de viteză alegeți… fiind dotat cu 5 trepte (ale ventilatorului).
Poate fi utilizat într-un aparatament de 2-3 camere deoarece acoperă o suprafață de maxim 25mp.
Filtrul e unul avansat de tip antibacterian, anti-alergic și cu caracteristica de auto-curățare.
Are multiple moduri de funcționare printre care și cel Good Night care asigură un climat potrivit pentru un somn odihnitor.
Are funcția Auto Clean care presupune că aparatul are o funcție de curățare care îndepărtează praful și umiditatea. În acest fel aparatul rămâne uscat și curat întrucât sunt prevenite bacteriile și mucegaiul.

Dezavantaje

Din păcate nu are kit de instalare inclus, dar oricum cel inclus ar fi fost valabil pentru o distanță de 3m. Serviciu de instalare aer condiționat la un preț ok poate fi comandat aici.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un aparat care să arate bine și care să nu coste prea mult atunci acest model AR09NXFPEWQN/EU ar fi recomandarea mea. E numai bun pentru utilizare acasă, dar poate fi excepțional și pentru la birou sau ceva de genul.
Fiabilitatea aparatului e una deosebită deoarece e realizat din componente bune, iar garanția e de 2 ani cu posibilitate de extindere la mai mult.

Te-ar mai putea interesa