Samsung Maldives AQV12PWCNCEE

Acest aparat de aer condiționat Samsung Maldives AQV12PWCNCEE e unul dintre cele mai funcționale, performante și eficiente modele de pe piață.  Caracteristicile sale generale sunt capacitatea de 12000 Btu, tehnologia Inverter, eficiență energetică clasa A și filtru triplu. Tehnologia Inverter o veți găsi doar pe modelele mai scumpe dar eu zic că merită o astfel de investiție doar veți economisi suficienți bani în special dacă aparatul e ținut mult în priză. Mai precis, puteți economisi energie cu până la 50% și deci investiția va fi amortizată destul de repede. Acest model beneficiază și de un filtru foarte dens care filtrează aerul mult mai bine decât aparatele ieftine. Un model puțin mai accesibil deoarece are o capacitate de răcire mai mică e Maldives AQV09PWCNCEE. Acest model Maldives AQV12PWCNCEE are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Unitatea interioară
Din lateral

Specificații tehnice

Capacitatea sa de răcire e de 11300 Btu iar cea de încălzire e de 13600 Btu, deci cei 12000 Btu pot fi considerați ca o media a acelor două capacități. Samsung AQV12PWCNCEE poate fi folosit și pentru încălzitul locuinței însă doar când afară sunt temperaturi peste 0 grade. Clasa A dar și inversorul Smart micșorează semnificativ consumul de energie pentru a nu vă mării factura la curent. Acel filtru despre care am discutat în primul paragraf, e unul Full HD 80 și e probabil cel mai eficient filtru de pe piață.

Treptele de ventilație sunt destul de folositoare (se aleg în funcție de temperatura încăperii). Funcțiile sale standarde sunt cele bine cunoscute: răcire, încălzire și dezumidificare. Însă cele speciale nu le găsiți pe oricare alt model: econom inteligent, înveliș antibacterian, autocurățare, pornire automată, somn liniștit, mod automat, briză naturală și schimbare automată. Bineînțeles consumul pentru încălzire e mai mare decât cel pentru răcire – 1030 W, respectiv 1110 W. Chiar dacă o instalați în apropierea unui dormitor, nu va emite prea mult zgomot – 37 dB.

Alături de unitate interioară veți primi și unitate exterioară și o telecomandă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: unitatea exterioară are aripioară cu protecție împotriva coroziunii, consum redus datorită tehnologie Inverter, capacitatea de răcire e de decentă pentru cât costă, filtru foarte bun și funcții speciale interesante.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Samsung Maldives AQV12PWCNCEE face parte din noua serie de aparate de aer condiționat care se adresează celor care vor să facă o alegere inteligentă. Jos am pus o mică prezentare a unui model foarte asemănător din punct de vedere estetic:

Te-ar mai putea interesa