Samsung Maldives AQV09PWCNCEE

Sunteți în căutarea unei soluții de climatizare și nu știți pentru care să optați deoarece sunt prea multe modele, cea mai bună soluție o oferă Samsung și anume acest aparat de aer condiționat Samsung Maldives AQV09PWCNCEE. În mare, are o capacitate de 8500 Btu, tehnologie Inverter, clasa A și triple protector (filtru triplu). Dispune și de o mulțime de caracteristici speciale: S-Plasma Ion, filtru foarte dens, funcția „somn plăcut”, inversor, funcție de auto-curățare, dezumidificare, răcire Turbo, CCM și filtru antibacterian. Deci noua serie numită Maldives promite o funcționalitate ridicate și o parte din caracteristicile sale pot fi regăsite și pe ale aparate dar sub alte denumiri. Dar și Maldives AQV12PWCNCEE e o soluție bună, însă mai performantă datorită capacității mai mari. Ambele sunt soluții bune însă alegerea trebuie să o faceți în funcție de spațiu și buget. Samsung AQV09PWCNCEE are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Unitatea interioară
Din lateral

Specificații tehnice

Chiar dacă capacitatea de răcire e de 8500 Btu, cea de încălzire e de 11300 Btu. Deci poate fi folosit fără probleme și când temperaturile sunt scăzute. Clasa energetică A e și ea importantă în special că are un consum de 740 W când răcește și 910 W când încălzește. Are filtru Full HD 80 care e mult mai dens decât restul filtrelor și deci vă puteți bucura de un aer mult mai curat. Acesta se poate curăța ușor cu apă și nu necesită cine știe de detergent special pentru curățare. Ventilatorul său poate fi setat după preferințe și aveți de ales întrei patru trepte de ventilare.

Tehnologia Inverter presupune un consum mult scăzut și poate să fie chiar și cu 50% mai mic. Deci nu când alegeți un astfel de model, nu e prea importantă capacitatea sa și eficiența sa. Funcțiile sale standarde sunt: încălzire, răcire și dezumidificare. Alături de acestea are și câteva funcții speciale (o parte le-am menționat și sus): protecție antibacteriană, econom inteligent, autocurățare, somn liniștit, briză naturală, automat etc.

E dotat cu un buton de tip sleep iar unitate exterioară, care inclusă și ea, dispune de aripioară cu protecție împotriva coroziunii. Deci nu caracteristicile tehnice definesc un astfel de aparat ci funcții și tehnologiile sale.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sistem de filtrare eficient, consum mic de energie, dispune de multe funcții interesante, capacitate de răcire decentă, răcire rapidă cu modul Turbo și are un design simplu și elegant.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Nu cred că Samsung Maldives AQV09PWCNCEE are concurență în acest buget și de aceea e cea mai bună alegere care o puteți face pentru locuința dumneavoastră în special dacă locuiți la bloc, aveți un parter sau o mansardă spațioasă.

Te-ar mai putea interesa