Samsung Luzon, aparat de aer condiționat eficient

Seria Samsung Luzon e una de buget și pare să fie de ajuns pentru cei mai mulți utilizatori. Sunt oferite variante de la 9000 BTU până la 24000 BTU, iar prețul diferă în funcție de alegere. Mai bine alegeți un singur aparat performant decât două mai mici deoarece veți avea o singură unitate exterioară și veți plăti un singur serviciu de montaj. Fiecare model are un cod și e destul de greu de reținut, însă un lucru e cert, e vorba de generația nouă care e suficient de eficientă – A++/A+.

Designul e estul de simplu și poate că nu vă deranjează că nu are un ecran ascuns cum e în cazul altor modele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Samsung Luzon

Fiecare model are un cod și din el reiese ușor capacitatea aparatului – AR09TXHZAWKNEU (9000 BTU), AR12TXHZAWKNEU (12000 BTU), AR18TXHZAWKNEU (18000 BTU) și AR24TXHZAWKNEU (24000 BTU). Prețurile diferă destul de mult că doar și performanțele sunt direct proporționale cu prețul, iar varianta cea mai mare e recomandată pentru o suprafață de cel mult 70 mp.

Păreri pro și contra

Față de generațiile anterioare, actualul model oferă un design nou cu ventilator mai mare, intrare mai mare și o lamelă mai lată, adică va răci mai rapid. Are funcție de răcire rapidă, mod Eco, Auto Clean (ventilator interior care curăță pereții aparatului de prad și umiditate), filtru anti-bacterian care se curăță foarte ușor, încălzește destul de bine etc. Singurul minus al seriei ar fi lipsa tehnologiei WiFi, adică controlul aparatului se poate face doar prin intermediul telecomenzii incluse. Față de alte aparate similare dar de la alți producători, veți primi dotări mai bune și tehnologii noi apărute pe piață.

Varianta Samsung Luzon de 12000 BTU poate fi folosit chiar și pentru o suprafață de până la 35 mp, adică e de ajuns pentru două camere sau o sufragerie mare. Pentru cei care vor să-l folosească și pe timp de noapte, are modul Good Sleep care reduce nivelul de zgomot. Alegerea finală e a voastră și voi decideți care capacitate vă este de ajuns. Instalarea e face cu o firmă autorizată și e necesar kitul de montaj pentru că nu vine împreună cu aparatul.

Te-ar mai putea interesa