Samsung LT32H390FE, televizor cu ConnectShare și suport pentru subtitrări

Televizorul VA LED Samsung LT32H390FE e unul lansat recent și care se adresează multor utilizatori deoarece nu oricine are un buget mare și poate că vreți un model Non Smart. Chiar dacă nu impresionează la capitolul funcționalitate, are un player multimedia destul de bun, adică dispune de ConnectShare și pot fi puse subtitrări dacă nu înțelegi limba. Imaginea e una de calitate că doar are o rezoluție Full HD și cred că ar fi ideal pentru un dormitor. În sufragerie se pun televizoare ceva mai mare dar poate că nu veți sta prea departe de el, iar 80 cm ar fi de ajuns.

Din poza de jos se vede foarte bine acel stativ elegant care a fost prezent doar pe serii mai scumpe și eventual era pe altă culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Difuzoarele sale nu sunt foarte puternice, dar de cele mai multe ori contează calitatea audio oferită. Caracteristicile tehnice ale televizorului se apropie de cele ale unui monitor destul de bun, doar că acesta arată mai bine și are un tuner TV de ultimă generație – DVB-T/C/T2.

Conectivitatea unui televizor a devenit una standard adică nu se poate plânge un utilizator de faptul că nu are HDMI-uri suficiente, USB 2.0, Slot CI+ și altele.

Caracteristicile speciale ale unui televizor fac diferența între o generație mai veche și una mai nouă: căutare automată canale, stingere automată, subtitrări, ConnectShare prin USB 2.0, mod sport/fotbal, mod jocuri, PIP, EPG, teletext și Clean View (imagini cu mai puțin blur). Acestea sunt cele mai importante și poate fi observat că e bun ca monitor datorită specificațiilor tehnice.

Păreri pro și contra

Toate acele caracteristici speciale mi se par utile și cred că le veți aprecia și voi, dar nici calitatea audio nu trebuie neglijată deoarece dispune de multe tehnologii. E dotat cu unul dintre cele mai bune tunere TV de pe piață, motiv pentru care calitatea nu poate fi pusă la îndoială.

Chiar dacă Samsung LT32H390FE are un picior de masă foarte elegant, poate fi pus pe perete dar suportul de perete trebuie cumpărat pentru că nu e inclus în pachet.

Lasă un comentariu