Samsung LT28C570EW, TV LED funcție monitor

Despre Samsung LT28C570EW s-ar putea spune că e vorba despre un televizor care poate fi utilizat ca monitor, însă e vorba mai mult de un monitor cu tuner TV. Mai exact e vorba despre T28C570… dacă vă întrebați de ce nu îl găsiți și la alte magazine.
Principalele facilități oferite, pe lângă tunerele digitale și playerul multimedia capabil, sunt ecranul mare de 71 centimetri, incredibilul unghiu de vizibilitate 178/178 grade și disponibilitatea de porturi HDMI.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », un preț deloc mare pentru un monitor/televizor de 28 inci care are caracteristica ConnectShare Movie. Din imaginea de alături puteți vedea cât de bine se prezintă aparatul de față.

Aparatul
Aparatul

Caracteristicile care te-ar interesa la acest LT28C570 EW ar fi ecranul foarte mare de 28 inci, rezoluția de 1920×1080 pixeli și unghiurile de vizibilitate excelente de 178/178 grade. Acestea ar fi cele mia importante aspecte hardware, iar pe partea soft are caracteristica ConnectShare cu posibilitatea de a vedea filme de pe stick ori de pe un hard extern.
Probabil că ar trebui să menționez și faptul că are numeroase porturi cum ar fi HDMI, MHL, D-Sub (adică VGA) și altele.

O să apreciezi la acest televizor/monitor că arată bine, că nu costă prea mult, că poate fi utilizat cu ușurință și că nu e deloc greu de montat (asta în principal datorită faptului că e plug and play și că are o greutate mică de circa 5,5 kilograme). Nu trebuie uitat nici de cele două boxe de 5W fiecare și de suportul DTS care facilitează redarea sunetului la o foarte bună calitate.
Poate că singurul minus ar fi timpul de răspuns de 6,5 milisecunde, însă acest lucru nu o să vă deranjeze în cazul în care o să utilizați TV-ul în scopuri multimedia și mai puțin la jocuri.

În rest, pot să zic că e unul dintre cele mai bune monitoare de pe piață prin prisma aspectului, caracteristicilor, dar și a prețului.
Dacă vă interesează cât de bine se prezintă atunci din preview-ul alăturat puteți vedea mai multe informații legate de acest periferic. Din păcate acest clip e într-o limbă asiatică, dar decât nimic e bine și așa.

Te-ar mai putea interesa

7 comentarii la „Samsung LT28C570EW, TV LED funcție monitor”

  1. Confirm. E foarte bun. Il am de aproximativ 2 saptamani si il utilizez in principal pentru sarinci office si seara pentru un film sau o emisiune. Aspectul e unul dintre lucrurile care m-au atras la el si in privinta timpului de raspuns de 6ms nu pot sa ma pland deoarece nu am intalnit lag.

  2. salut nasul.net,am o rugaminte la tine,(m ai ajutatr si mai demult de aceea am incredere in sfatul tau,ma intereseaza acest monitor /tv,te rog sa mi spui ce panel are:ips,va,…merita acesta adica Samsung LT28C570EW 71cm sau un lg LG 27MA43D-PZ 69cm).precizez ca vreau sa l folosesc intr o camera mica doar pt tv).iti multumesc anticiapt.cu respect.sarbatori fericite.ioan

  3. Are panel VA (unghiuri de vizibilitate 178/178 grade ca la IPS). Monitoarele sunt foarte similare și de aceea îmi este greu să-ți recomand unul anume. LG 27MA43D-PZ are un preț ceva mai mic, dar și diagonala e mai mică. Ai putea să alegi modelul care ți se pare că arată mai bine… că la partea de caracteristici sunt aproape identice.
    Sărbători fericite.

  4. cu scuzele de rigoare ,ma intereseaza calitate,luminozitate foarte buna si contrast,dar si rezistenta in timp.iti multumesc anticipat

  5. nu am gasit nicaieri daca Lg ul are tuner dvb-c si dvb-t??ma intereseaza daca le are pe amnadoua,in plus citeam undeva ca panelul va este mai slab si inferior celui ips?te rog din pc asta de vedere ajuta mi.multumesc mul;t

  6. Eu am acest Samsung si il recomand oricaruia care vrea sa vada posturi TV pe el. Ecranele Samsung sunt mult peste Philips, Sharp sau LG iar diferenta dintre VA si IPS se pare ca nu exista in cazul acestui model.

Comentariile sunt închise.