Samsung LT27B300EW/EN

Acest monitor/TV Samsung LT27B300EW/EN e unul dintre cele mai performante și funcționale modele de pe piață deoarece are o diagonală de 27 inci, Connect Share, difuzoare puternice și o mulțime de porturi. Nu e vorba de un monitor obișnuit ci de unul care poate fi folosit ca și un TV, dar nu poate fi comparat cu un Smart TV deoarece nu are aplicații, tehnologie 3D, internet TV sau tehnologie Wi-Fi. Oricum, în acest buget nu putem avea pretenții la așa ceva. Design-ul e unul elegant și se poate observa cel mai bine în pozele de jos dar și în clip. Dacă nu vă place piciorul, poate fi montat pe perete cu un suport corespunzător. LT27B300EW/EN are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată din față
Din spate

Specificații tehnice

Display-ul său LED are o diagonală care măsoară 27 de inci iar la o astfel de mărime mi se pare normal că rezoluția e una Full HD. Alte caracteristici ale sale sunt: timp de răspuns de 5 ms, contrast dinamic mare, contrast tipic de 1000 la 1, luminozitate de 300 cd/mp și unghiuri mari de vizibilitate (de 170 pe orizontală, respectiv 160 grade pe verticală). Poate fi montat pe un perete în caz că vă doriți să economisiți spațiu și să aveți o vizibilitate mai bună. Alături de acesta nu mai trebuie să achiziționați boxe deoarece difuzoarele incorporate sunt de 2×5 W.

Porturile sale sunt diversificate: VGA, HDMI, USB, audio, Scart, component etc. Chiar și consumul de energie e impresionant – 37 W. Câteva din caracteristicile sale speciale ar fi: Picture-in-Picture, EPG, ConnectShare, DTS 2.0, Dolby Digital Pulse Plus, Teletext și SRS TheaterSound. Acestea nu le veți găsi la orice monitor și de aceea e bine să vă informați care vi s-ar potrivi. Pe acest Samsung LT27B300EW puteți juca orice joc fără probleme dar și să vizionați filme 0180p de tip Blu-ray.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: calitate video și audio foarte bune, poate reda conținut media pe USB, multe porturi (tipice televizoarelor) și difuzoare de 5 W fiecare.

Minusuri: nu are ConnectShare Movie și are doar un HDMI.

Concluzie

Samsung LT27B300EW/EN e un monitor care are funcție de televizor și care poate fi un gadget 2 în 1 de recomandat. Puteți economisi bani dar și spațiu, dar din păcate se adresează unui singur utilizator chiar dacă are PIP (Picture in Picture). Jos se poate vedea cât de bine arată acel model care seamănă mult cu cel de sus:

Te-ar mai putea interesa