Samsung LT24D390EW/EN, TV cu funcție monitor

În cazul în care vrei un monitor cu tuner TV atunci un model pe care eu ți-l recomand e acest Samsung LT24D390EW/EN. Vine cu o diagonală de 24 inci (asta vine 61 centimetri), iar dacă te interesează rezoluția atunci trebuie știut că e de 1920×1080 pixeli. Fiind un televizor cu funcție monitor (sau invers) trebuie știut că și boxele sunt prezente, iar sistemul audio e unul cu suport dts 5.1.
Poate că mulți ar zice că nu au ce face cu un hibrid precum acesta, dar o să vezi că aparatul acesta o să te ajute să economisești bani și spațiu, fiind vorba despre un aparat 2 în 1.

Nici nu pot spune că ar costa prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată superb și se comportă fără reproșuri indiferent de ce trebuie să facă.

Monitorul
Monitorul

Modelul de față are un ecran de 61 inci cu suport Full HD, iar dacă vrei să vezi posturi TV la calitate bună atunci trebui știut că acest model e dotat cu tuner digital dublu. Legat de unghiurile de vizibilitate trebuie menționat că sunt 178/178 așa încât nu o să aveți probleme să vedeți filme la calitate maximă.

Îmi place la modelul acesta faptul că nu costă deloc mult, că arată bine, că e un TV cu funcție monitor, că are tuner digital și că playerul integrat suport dts.
Din păcate nu vorbim despre un model Smart TV, însă nu știu dacă v-ar fi ajutat la ceva acest lucru. Iar pentru a fi Smart ar fi avut nevoie și de porturi de rețea pe lângă softul inteligent.

De final pot spune despre acest periferic că poate fi utilizat cu succes ca monitor, dar și ca televizor. Deci, cumpărând acest aparat o să faci economie de spațiu și bani, noi vorbind despre un aparat 2 în 1.
Alături e pusă și o prezentare video legată de aparat din care poți să-ți faci mai bine o părere despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa