Samsung LT24C370EW, televizor LED de 61 cm

Samsung LT24C370EW e unul dintre acele televizoare LED care arată precum un monitor. Poate fi folosit ca și un monitor având în vedere intrările video și că are o imagine 1080p. Nu toate televizoarele mai compacte au o rezoluția așa de bună, multe au doar imagine 768p. La acesta îmi place foarte mult cum arată. Poate fi considerat a fi un monitor/tv în special datorită designul și dotărilor. În această serie am observat și un mode cu diagonală mai mare dar cu caracteristici similare. După cum bine știți la gadgeturile din aceeași generație și serie, diferențele sunt foarte mici.

Acesta e o alegere excelentă dacă nu aveți un buget prea generos și vreți să faceți o alegere bună de la un brand cunoscut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

A apărut recent dar nu aduce tehnologie 3D cum veți găsi la alte televizoare performante și mai scumpe. Totuși are caracteristici tehnice bune ca și difuzoare de 5W fiecare, DTS, rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli, timp de răspuns de 5 ms, unghiuri de vizibilitate largi – 178 grade, aspect lat și altele.

E important ca rezoluția să fie mare dacă obișnuită să vizionați filme la calitate video superioară. Pe partea de dotări are un tuner TV DVB-T/C, porturi video diverse, USB și altele. Poate fi pus pe perete dacă vi se pare prea mare pentru camera voastră. Funcția MHL e prezentă la unele smartphone-uri și înlocuiește cablul HDMI cu cel USB. Adică puteți viziona conținut media și telefonul nu se va descărca pe parcursul redării.

Caracteristicile speciale sunt multe dar nu le voi enumera pe toate: AllShare, Anynet+, MHL (ideal pentru posesorii de gadgeturi portabile compatibile), picture in picture etc.

Plusuri: are PIP, MHL, Allshare, USB, 2 HDMIuri, un port VGA, rezoluția ecranului și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Nu sunt multe monitoare sau televizoare care să arate ca și Samsung LT24C370EW, dar poate fi alegerea perfectă pentru cei care vor calitatea superioară la capitolul imagine. Bineînțeles, nu e un televizor inteligent dar puteți avea unul cu un media player extern. Deci trebuie să mai faceți un efort financiar și să luați unul cu Android, de exemplu.

Te-ar mai putea interesa