Samsung LT24C300EW, monitor/TV LED de 24 inci

Monitorul LED de 24 inci numit Samsung LT24C300EW e o alegere bună pentru cei care vor să vizioneze posturi TV. Spun asta deoarece are tuner TV incorporat și boxe integrate. Deci e ca și oricare alt televizor, doar că imaginea e mult mai clară și mai detaliată. Pentru o cameră mică și pentru cei care caută calitate, acesta ar putea fi o soluție. Din păcate are doar un HDMI, deci nu se pot conecta o consolă și un desktop în același timp dar o puteți face și pe rând. Apreciez totuși că are port pentru căști și mufă USB (cu funcție de redare media). Deci nu puteți conecta periferice USB la acesta dar există monitoare are au astfel de porturi.

Prețul mi se pare bun având în vedere alternativele (mă re fer la televizoare) și designul elegant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul asamblat
Monitorul asamblat

E un monitor LED simplu dar cu diagonală generoasă – 24 de inci. O astfel de diagonală aduce după sine și o rezoluție 1080p. Doar monitoarele mai mici de 21 inci au ecran HD sau HD+. Eu recomand cele cu ecran FullHD deoarece calitatea imaginii e superioară atunci când vă jucați, editați ori vizionați un film.

Chiar dacă nu există multe posturi cu imagine 1080p, nu trebuie să uitați că e un monitor. Poate fi folosit alături de o consolă pentru jocuri ori pentru actualul desktop multimedia al vostru. Poate fi conecta și la un laptop dacă nu vă place că ecranul e prea mic – 15 inci. Caracteristicile de imagine sunt cele standard: unghiuri de vizibilitate 170-160 grade, timp de răspuns de 5 ms, contrast Mega DCR luminozitate de 250 cd/mp etc.

Bineînțeles, pe lângă tunerul incorporat are și boxe integrate că doar poate fi folosit ca și un televizor. Aveți posibilitatea să folosiți și boxe externe dacă nu vă place calitatea celor integrate (de 5 W fiecare). Porturile sale sunt cele uzuale iar caracteristicile speciale sunt următoarele: ConnectShare, Anynet+, Picture in picture, EPG etc.

Plusuri: redare media prin USB (e nevoie de un stick USB sau hard disk extern), ecran 1080p, PiP, mod jocuri și restul acelor caracteristici speciale.
Minusuri: doar 1 HDMI.

Samsung LT24C300EW e o alegere bună pentru cei care caută calitate de aceea monitorul nu dispune de VGA, doar HDMI. Dacă desktopul vostru are doar DVI, puteți alege o placă video cu ieșire HDMI ori un cablu adaptor. Deci acel minus poate fi rezolvat chiar și cu o investiție mică. Jos e un clip cu despachetarea acestui model și pot observa ușor că aspectul său nu diferă cu mult față de al altor modele.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung LT24C300EW, monitor/TV LED de 24 inci”

  1. nasul.net,te rog sa ma ajuti si de data aceasta,in alte doua cazuri mi ai dat sfaturi extreme de bune,si mergand pe mana ta,am luat tv led de care sunt f multumit .acum vreau sa fac un cadou parintilor mei ce sa aleg acest tv pe care l ai prezentat mai sus sau tv LG LED 24MT46D-PZ 61cm.Iti multumesc anticipat.Cu respect Ioan

  2. Dacă te uiți atent la specificațiile acelor două televizoare atunci o să vezi că sunt aproximativ aceleași. Ambele modele sunt foarte bune și de aceea îți recomand să-l alegi pe cel care-ți place mai mult din punct de vedere vizual.

Comentariile sunt închise.