Samsung LT24B300EW

Acest monitor/TV LED Samsung LT24B300EW e unul dintre cele mai noi apariții de pe piața monitoarelor. După cum am precizat anterior, e și televizor. Deci vine cu telecomandă, tuner TV și boxe incorporate. Se adresează celor care să uită din când în când la TV și care nu punct punct de dimensiuni ci pe calitatea imaginii. Spun asta pentru că televizoarele Full HD sunt doar cele cu diagonală de cel puțin 81cm, pe când la monitoare, acestea trebuie să fie de cel puțin 21.5 inci (55 cm). Are un design pe negru cu picior lucios și ar fi fost interesant dacă venea și cu o versiune 3D (pentru cei ce vor să fie în pas cu moda). LT24B300EW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

24B300EW are un ecran LED de 23.6 inci și cu rezoluție 1080p. Deci puteți să vă bucurați de calitate filmelor HD și Full HD, dar și de jocuri. Spun asta pentru că timpul de răspuns de 5 ms e decent chiar și pentru jocuri. Claritatea imaginii e și ea importantă (are un contrast dinamic mare). Unghiurile de vizibilitate sunt de circa 170 de grade care sunt decente pentru filme. Având în vedere că e și TV, e normal să vină cu boxe și montare pe perete. Porturile disponibile pe acest monitor sunt HDMI-ul, USBul, composit, Scart, component și VGA. Portul USB e util pentru cei care au un desktop cu puține porturi USB iar cele frontale sunt toate ocupate.

Pentru că e unu LED, consumul e undeva la 40 W care e un consum tipic pentru modelele de 20 și ceva de inci. Alte caracteristici ale acestui LT24B300EW sunt: PEPG, teletext, Picture-in-Picture, cameră web de 2MP și tuner TV performant care poate reda chiar și posturi TV HD (deoarece e unul DVB-T/C). Specificațiile tehnice ale modelului prezentat anterior sunt mai mult decât decente deoarece nu sunt prea multe monitoare/TV cu USB sau cu cameră web.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu PIP, cameră web incorporată, USB, are un consum de energie mic și difuzoare puternice (5 W fiecare).

Minusuri: nu am ce să-i reproșez, însă în acest buget se poate opta pentru un TV de 81 cm.

Concluzie

Acest monitor numit Samsung LT24B300EW e cea mai bună recomandare deoarece oferă o calitate superioară a imaginii și e mai mult decât funcțional pentru un monitor. Am pus un clip cu un model similar din punct de vedere estetic:

Te-ar mai putea interesa