Samsung LT23C350EW, monitor-TV de 23 inci

Samsung LT23C350EW e un monitor cu tuner TV motiv pentru care e considerat ca fiind un televizor de 58 de centimetri (23 inci). Acest LT23C350 e unul cu o rezoluție de tip Full HD, multiple porturi și unghiuri de vizibilitate similare unui model cu panel IPS. Deci, o să fie numai bun pentru cineva care vrea o soluție pentru vizionat filme, jocuri și urmărit transmisii în format digital.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani noi primim un aparat care poate fi utilizat la multiple lucruri… având chiar și boxe integrate. Iar, dacă vreți să vedeți cum arată atunci vă recomand imaginea de alături.

Monitorul
Monitorul

Specificațiile care trebuie luate în considerate sunt ecranul superb de 23 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, disponibilitatea porturilor digitale (MHL și HDMI) și timpul de răspuns relativ mic – două milisecunde. Un lucru mai deosebit e faptul că are player multimedia, iar acest lucru vă ajută se redați diferite tipuri de fișiere de pe memorii USB ori harduri externe.
Chiar dacă are un ecran destul de mare, consumul de curent e mic – undeva la 26W.

Lucrurile care o să-ți placă cel mai mult sunt aspectul, că nu costă prea mult și ușurința în utilizare. Legat de imagine nu pot spune decât că oferă niște performanțe vizuale deosebite.
Nu era rău dacă avea panou IPS, însă asta automat ar fi însemnat că timpul de răspuns ar fi fost ceva mai mare.

Concluzia mea e că modelul acesta e bun pentru o persoană care nu are prea mult loc în cameră, dar vrea un aparat 2 în 1. Poate o să ziceți că nu vă place că nu e IPS, însă diferențele dintre un panel TN și IPS nu sunt așa de mari în cazul modelului acesta.
(În cazul în care aveți întrebări legate de portul MHL atunci ar trebui să menționez că e unul destinat conectării diferitelor dispozitive mobile.)

Un comentariu la „Samsung LT23C350EW, monitor-TV de 23 inci”

  1. Am acest model de ceva timp si lucrurile care vreau sa le punctez sunt imaginea foarte clara chiar daca te uiti dintr-o parte. Deci nu e neaparat sa fie un alt tip de panel.
    Ca minus e lipsa unui port DVI pentru a conecta diferite placi video, insa are VGA care o sa te ajute sa conectezi orice calculator.

Lasă un comentariu