Samsung LT22D390EW, TV de 55cm

Un televizor simplu dar cu suport dts și care să poată fi utilizat chiar și pe post de monitor e acest Samsung LT22D390EW. Tunerul integrat e unul digital cu suport pentru televiziune digitală de la cablu și terestră. Probabil că principalul avantaj în achiziționarea unui televizor cu diagonală medie precum acesta ar fi că nu are un consum energetic prea mare.

Nici nu pot să spun că ar costa prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un monitor din generația 2014 care se evidențiază aspectiv față de generațiile anterioare… lucru sesizabil și din imaginea de alături.

Televizorul
Televizorul

Specificațiile modelului acesta sunt foarte bune deoarece unghiurile de vizibilitate sunt 178/178 grade, iar pe partea de sunet are inclusiv suport dts… multe televizoare nu se pot lăuda că ar suporta așa ceva. Iar, dacă vrei să conectezi diferite aparate la el atunci trebuie știut că ai la dispoziție diferite porturi printre care se numără HDMI, D-Sub și audio in (ultimul e pentru sunet deoarece televizorul are boxe). E complicat de spus dacă e vorba despre un televizor ori un monitor, dar cred că îi putem spune că e un televizor cu funcție monitor.

Plusurile acestui model ar fi aspectul plăcut, că afișează imaginea la o calitate ridicată și că poate fi utilizat fără probleme pe post de monitor, deci e un aparat 2 în 1.
Ca minusuri aș menționa că nu are rezoluție 4K. Oricum o rezoluție așa de mare nu te-ar fi ajutat la mare lucru deoarece nu sunt prea mult filme 4K în comerț.

De final pot spune legat de acest periferic că o să vă fie foarte bun în cazul în care doriți să luați un televizor și monitor în același timp. O să vă ajute să economisiți foarte mult spațiu, ținând loc la două aparate. Și nu cred că mai trebuie să menționez că are chiar și un consum mic de curent. Acest consum redus se datorează în principal faptului că ecranul e unul LED și că funcțiile aparatului au fost optimizate în scopul reducerii curentului.

Te-ar mai putea interesa