Samsung LT22B300EW/EN

Acest monitor/TV Samsung LT22B300EW/EN e unul dintre acele monitoare care pot fi folosite ca și televizoare deoarece au tuner TV, boxe și toate porturile necesare. E la fel de mare cât un monitor obișnuit de 21.5 inci, puțin mai gros. Se observă design-ul elegant și că vine cu o telecomandă, că altfel nu ar fi fost un televizor. Se adresează unei singure persoane având în vedere că e un gadget 2 în 1. Veți economisi bani și spațiu iar dacă optați pentru acesta, nu veți regreta alegere făcută în special că are rezoluție 1080p. După cum bine știți televizoare Full HD sunt de cel puțin 81 cm, iar acelea costă peste 1.200 lei. Acest LT22B300EW/EN are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată din față
Din spate

Specificații tehnice

Display-ul său de 21.5 inci oferă o imagine foarte clară datorită rezoluție Full HD dar și pentru că e de tip LED care presupune un contrast dinamic ridicat. Chiar și culorile sunt vii iar consumul se situează undeva la 22W. Timpul de răspuns de 5 ms e satisfăcător chiar și pentru pasionații de jocuri. Alte caracteristici alte acestui monitor ar fi: luminozitatea de 250 cd/mp, contrastul tipic de 1000 la 1, unghiurile de vizibilitate de 170 și 160 de grade. Dotările sale sunt: tunerul TV, boxele incorporate, sistemul de montare VESA de tip 75 cu 75 cm și porturile. Samsung LT22B300EW poate fi pus pe perete în caz că doriți să economisiți spațiu pe masă sau birou pentru o eventuală multifuncțională.

Porturile sale sunt: HDMI, D-Sub (sau VGA), Scart, ieșire audio și slot CI. Dacă cumva aveți nevoie de niște porturi care nu sunt disponibile pe acesta, există variante mari (de 27 inci) care bineînțeles sunt mai scumpe. Greutatea sa e de numai 4 kilograme și e normal să fie mai mare decât a unui monitor cu aceeași diagonală. O parte din caracteristicile speciale sunt următoarele: DTS 2.0, EPG, Teletext, Picture-in-Picture etc. Deci se pot viziona filme Blu-Ray fără probleme dar și să vizionați fotografii prin intermediul USBului.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: rezoluție mare, DTS 2.0, Picture in Picture, arată foarte bine, claritate și fiabilitate.

Minusuri: nu are Connect Share Movie.

Concluzie

Samsung LT22B300EW/EN e un monitor care poate fi folosit precum un televizor în special datorită tunerului TV, a boxelor incorporate și telecomenzii care se găsește în pachet. Prețul mi se pare ok pentru caracteristicile și dotări sale, de aceea îl recomand fără dar și poate. Pentru a vă face o idee am pus un clip cu un model mai mare dar care arată la fel:

Te-ar mai putea interesa