Samsung LT19C300EW, televizor de 19 inci

Samsung LT19C300EW e cel mai mic televizor din serie și poate fi chiar și un bun monitor datorită rezoluției FullHD. Nu sunt multe monitoare de 19 inci care să ofere caracteristici apropiate. Contrastul imaginii e foarte important deoarece mărește claritatea chiar dacă luminozitatea ecranului nu e așa de mare. Designul e același chiar dacă diagonala e mult mai mică și îmi place suportul său. Îl puteți pune pe un kit de montare pentru a economisi spațiu pe masă. Un model mai mare nu aduce cam nimic în plus (dacă e vorba de aceeași serie). Pe partea de caracteristici speciale aduce ceva funcții interesante dar nu sunt multe.

Nu e vorba de un televizor foarte ieftin, ci doar ieftin și e normal să ie mai scump decât un monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

E un model cu iluminare LED și funcție monitor, adică are porturile necesare. Puteți conecta orice televizor la un laptop sau PC dacă aveți intrarea corespunzătoare. Oricum, prin HDMI calitatea video și audio nu se pierde. Difuzoarele stereo de 5W sunt puternice și clare deoarece sunt însoțite de tehnologii decente.

Pe partea de imagine are o diagonală de 47 cm, imagine FullHD, timp de răspuns de 2 ms, unghiuri de vizibilitate decente și altele. Are un tuner TV bun care poate recepționa posturi HD. Playerul integrat necesită un stick USB sau hard extern deoarece nu are memorie proprie. Are porturi ca: VGA, HDMI, USB, Scart și altele. E bine că are 2 HDMIuri deoarece se poate conecta la un desktop și la un laptop în același timp. Ca și caracteristici speciale are: MHL, Connect Share Movie, EPG, Anynet+ etc.

Plusuri: oferă o imagine 1080p, sunet puternic, port VGA (pentru un PC mai vechi), două HDMIuri, redare media USB, MHL (aveți nevoie de un smartphone compatibil și de un cablu de date) și design elegant.
Minusuri: nu are.

Samsung LT19C300EW e unul dintre cele mai ieftine televizoare de la acest brand și de pe piață. Dacă vreți ceva compact pentru dormitor sau bucătărie, acesta e acel model. Dacă vă interesează calitatea și fiabilitatea, acest brand oferă soluții bune.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu