Samsung LS27F350FH, monitor mare pentru uz multimedia

Monitoarele acestui brand sunt destul de performante și fiabile, motiv pentru care Samsung LS27F350FH trebuie luat dacă aveți un desktop de ultimă generație. Conținutul media de pe web poate fi scos în evidență doar cu un monitor ca și cel de jos. Acesta e varianta mai mare, dar există și una cu imagine de 24 inci (puteți observa în clipul final). Indiferent pentru care optați în final, caracteristicile tehnice sunt aceleași. Eu recomand monitoare cât mai mari pentru a putea fi folosite la vizionarea de filme sau seriale TV, deci nu mai e nevoie de un televizor.

Am pus o poză mai jos și se vede finisajul lucios dar și protecția mată de pe suprafața ecranului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Diagonala sa reise ușor din numele său, dar și serie poate fi observată – F350FH. Astfel, puteți identifica și alte modele ale seriei, dar nu cred că veți găsi prea multe, ci doar varianta de 24 de inci. Tehnologie de iluminare e PLS care oferă unghiuri de vizibilitate generoase, iar această e oferită doar de acest brand și e ideală pentru gameri.

Protecția mată a ecranului va fi utilă pe parcursul zilei deoarece lumina nu se va reflecta. Ca și conectori, monitorul de sus oferă port VGA și port HDMI. Pachetul nu include nimic special pe lângă accesoriile standard, iar dacă nu vă place stativul, se poate monta monitorul pe perete cu un kit de montare. Dacă tot vreți să luați ceva în plus, puteți opta pentru un HDMI și un kit de curățare al ecranului.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine și chiar dacă are o diagonală mare, nu ocupă mult spațiu pe birou ca și cele UltraWide. Prețul e foarte bun pentru ce oferă: imagine FullHD, HDMI, Eye Saver (filtru lumină albastră), Flicker Free (nu vă obosesc ochii așa de repede), design de 10 mm.

Samsung LS27F350FH vine cu AMD FreeSync care e o tehnologie utilă atunci când vă jucați și e compatibilă doar cu plăcile video AMD mai noi. Ceva mai scump e un monitor cu G-Sync de la Nvidia și nu cred că merită deoarece nu sunt diferențe. Această tehnologie îmbunătățește imaginea atunci când vă jucați sau vizionați filme, deoarece sunt eliminate sacadările, adică imaginea e mai fluidă (refreshul e mai mare).

Te-ar mai putea interesa