Samsung LS27C350HS, monitor LED de 27″

Monitorul LED Samsung LS27C350HS e unul dintre cele mai mari modele de pe piață iar prețul său e destul de atractiv. Designul e același ca la oricare alt model C350HS iar diagonala sa e una superbă când vine vorba de vizionare de file ori jocuri. Nu sunt mulți producători care oferă monitoare mari ori cu caracteristici speciale prea multe. Seria 3 de monitoare de la Samsung se adresează tuturor fie că vă plac filmele, jocurile ori doar aplicații de tip office. Imaginea e clară chiar dacă nu e vorba de un panou IPS și se datorează iluminării și contrastului.

Prețul mi se pare foarte bun având în vedere alternativele iar fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Display-ul de 27 inci e perfect pentru vizionarea de filme, pentru cei ce editează ori vor să se joace un joc. Caracteristicile de imagine sunt la fel de importante deoarece îmbunătățesc imaginea. E vorba de un timp de răspuns de 5 ms, un contrast de tip Mega DCR, luminozitate de 300 cd/mp, unghiuri largi de vizibilitate dar care nu se pot compara cu cele de la panourile IPS.

Nu beneficiază de tuner TV ori de boxe incorporate, însă boxele incorporate nu sunt la fel de puternice ca și cele externe. Porturile acestui model sunt VGA și HDMI. Ambele porturi sunt utile dar prin HDMI veți obține cea mai bună calitate. Puteți conecta atât un desktop cât și un laptop la acest monitor. Având în vedere că nu are caracteristici speciale ca PiP, nu veți putea vedea ambele imagini. Greutatea sa e undeva la 4.7 kg iar consumul maxim e de 37 W (care e cel maxim și consumul ține de luminozitatea ecranului). Dacă nu vă plac caracteristicile ori dacă vi se pare prea scump, există soluții mai mici din aceeași serie.

Acest design elegant e prezent pe toate modelele C350, doar diagonala diferă. Există modele și cu tuner TV, dar acelea sunt mai scumpe și voi poate nu vă prea uitați la televizor.

Plusuri: apreciez prețul său, ecranul generos vine cu o rezoluție 1080p, luminozitate ridicată (e normal să fie așa) și design elegant (finisaj negru lucios cu margini înguste).
Minusuri: nu sunt multe caracteristici speciale.

Samsung LS27C350HS e o alegere bună și se poate observa doar după designul său. Având în vedere că e o serie nouă, nu .

Lasă un comentariu