Samsung LS24D390HL, monitor de 23 de inci

Samsung LS24D390HL e o alegere bună dacă vreți un monitor care să arată ceva mai deosebit decât restul monitoarelor de la acest brand. Poate că nu e cel mai grozav model dar cu siguranță are o imagine clară, porturi destule și un aspect elegant. Îmi place combinația de negru cu albastru. Logo-ul e destul de mic și acea parte e transparentă. Chiar și standul său mi se pare destul de reușit și e puțin transparent. Dacă ați observat noua generație oferă și unghiuri de vizibilitate mari, dacă aveți un desktop performant e nevoie și de un monitor corespunzător.

Dacă nu vă place cum arată sau ce oferă, cu siguranță, veți găsi altul iar dacă nu aveți un model favorit, puteți alege și o altă serie ori generație. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Pe partea de caracteristici tehnice are: diagonală de 23.6 inci, tehnologie LED, timp de răspuns de 5 ms, imagine 1080p, aspect lat, contrast bun și unghiuri de vizibilitate de 178 grade pe verticală/orizontală. Pe partea de conectivitate are următoarele porturi: HDMI, VGA și căști. E bine că se pot conecta căști deoarece nu veți mai deranja pe nimeni așa și poate vreți să ascultați muzică sau să jucați un joc. Există și căști wireless care au nevoie fie de un adaptor fie de o tehnologie wireless (depinde de modelul ales).

Caracteristicile speciale ale acestui model nu sunt multe, dar sunt ok: mod jocuri, Magic Upscale, Eco Saving, Off Timer și suport Image Size. Greutatea acestui model nu e foarte mare dar mi se pare suficientă pentru dimensiunile sale. Are un consum de 21 de W

Plusuri: nu prea sunt, iluminare destul de bună, unghiuri de vizibilitate bune, imagine FullHD și HDMI.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung LS24D390HL e o alegere bună și poate doar prețul poate fi un obstacol deoarece nu toate monitoarele de 23 de inci costă cât acesta. Totuși trebuie să țineți cont de restul concurenței și de restul modelelor din generația nouă de la acest brand. Deci puteți alege chiar și un monitor mai mare dacă vreți și care arată cam la fel.

Te-ar mai putea interesa