Samsung LS24D300HS, monitor de 24 de inci

Monitorul LED Samsung LS24D300HS e o alegere bună pentru cei ce vor o imagine mare dar și detaliată. Nu prea văd sensul unui monitor mai mare de 24 de inci, deoarece îl folosiți de la o distanță mică. Pentru cei care vor să vadă și posturi TV, au nevoie de un tuner TV ori de un monitor cu o așa dotare. Îl puteți conecta aproape la orice deoarece are conectori ca VGA și HDMI, iar calitatea e pe măsură. Dacă nu vă place că ocupă prea mult spațiu pe birou, puteți alege unul de 21 de inci deoarece imaginea e tot 1080p. Designul său nu diferă cu nimic de cel al modelelor mai vechi, dar care mi se pare destul de elegant.

Prețul acestui model mi se pare destul de atractiv și nu trebuie să uităm cam ce oferă la mai toate capitolele. Dacă vi se pare cam scump, atunci e bine să alegeți un monitor cu diagonală inferioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul asamblat
Monitorul asamblat

Ca și caracteristici tehnice are: imagine de 24 de inci, timp de răspuns de 2 ms, iluminare LED, aspect 16 pe 9, luminozitate bună, unghiuri de vizibilitate de 170/160 grade și altele. Chiar dacă nu are panou IPS, claritatea imaginii e bună din majoritatea unghiurilor. Oricum, e mult superior unor monitoare sau ecran de laptopuri.

Porturile sale sunt VGA și HDMI, dar prin HDMI veți obține cea mai bună calitate. Pe partea de caracteristici speciale are: mod jocuri, Magic Upscale, tehnologie Eco Saving și Off Timer. Deci se poate opta pentru o funcția care reduce consumul de energie. Oricum consumul ține de luminozitatea aleasă la ecran dar și dacă o setați spre maxim, consumul nu crește cu mult.

Plusuri: are o imagine 1080p, unghiuri de vizibilitate bune, are un consum mic, intrare HDMI și designul elegant.
Minusuri: nu prea are.

Samsung LS24D300HS e bun cam pentru orice și nici nu cred că veți căuta altul mai bun în acest buget. Ideea e că toate monitoarele în acest buget oferă cam același lucru, poate că unele au un port în plus sau în minus (la DVI m-am referit).

Te-ar mai putea interesa