Samsung LS24D300HL, monitor LED de 23 inci

Pentru cei interesați de un monitor de 23,6 inci recomand acest model Samsung LS24D300HL care e unul lat cu rezoluție Full HD și multiple porturi interesante cum ar fi VGA și HDMI. O să te întrebi la ce o să-ți folosească HDMI din moment ce nu are boxe, iar răspunsul ar fi că la conectarea unei console ori a unei camere video.

Prețul de achiziție nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din păcate unghiurile de vizibilitate nu sunt cele mai bune deoarece e vorba despre 90/65. Lucru confirmat și de site-ul producătorului.
Pentru a-ți face o părere despre acest model aș recomanda să te uiți la poza de alături. Din aceasta o să vezi că are un aspect tipic Samsung.

Monitorul
Monitorul

Pe partea de specificații stă decent deoarece are un timp de răspuns de 5 milisecunde, rezoluție 1920×1080 pixeli, iar contrastul e unul de 700 la 1. Nu strica dacă avea și boxe, dar așa are un preț mai mic. Utilitatea unor boxe ar fi deoarece dacă îl iei pentru o firmă atunci e clar că nu o să ai mult spațiu disponibil, iar prizele vor fi și ele puține.
Foarte interesant mi se pare că are o putere de 20W, iar aceasta se referă la consumul de curent… consum foarte mic pentru un monitor de 24 inci… cu aproximație.

Printre lucrurile care-mi plac la acest model se numără ecranul mare, conectorii utili și prețul nu prea mare. Un alt avantaj clar e consumul foarte mic de curent. (O să vezi la sfârșit de lună cât de mult te va ajuta acest lucru deoarece o să plătești mai puțin la curent.)
Din păcate nu apreciez că nu are panou IPS, panou care ar fi garantat niște unghiuri de vizibilitate mai bune. (Avantajele unui panou TN ar fi că imaginea e afișată mult mai rapid față de un panel IPS.)

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii dacă te interesează ceva cu un ecran mare pentru sarcini office în special. Având o greutate nu prea mare aș zice că îl poți pune ușor pe un suport. Mai exact greutatea sa e de 3,5 kilograme.

Te-ar mai putea interesa