Samsung LS24B150BL/EN

Dacă te interesează un monitor foarte capabil atunci îți recomand acest model de monitor Samsung LS24B150BL/EN care are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Nu costă prea mult și pe banii tăi primești un monitor cu o garanție standard de 2 ani care e extensibilă la 4 ani, care vine cu un ecran Full HD de 23-24 inci și care nu consumă deloc mult curent. E un monitor de tip office/multimedia, dar poate fi utilizat cu succes la jocuri.

Poze

Samsung LS24B150BL/EN sau Samsung S24B150BL cum mai e numit e un monitor care arată bine și asta se poate vedea din clipul de mai jos, dar și din imaginea de alături. Ecranul e unul clar deoarece are rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli și vine cu tehnologie LED. Dar, nu consumă deloc mult curent deoarece are o putere consumată de 30W.

Din față

Specificaţii tehnice

LS24B150BL/EN este un monitor foarte bun care nu costă deloc mult, iar principalele sale caracteristici sunt ecranul de 23 inci, rezoluția 1080p, disponibilitatea porturilor digitale cât și de tip analog, și greutatea mică a lui. Consumul de curent îl face să fie integrat în categoria monitoarelor eco.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; consumul de curent nu este exagerat; arată bine și e de culoare neagră fiind foarte bun și pe post de monitor business; aspectul imaginii de 16 pe 9 pixeli e unul foarte ok și o să fie numai bun pentru filmele HD, dar și pentru cele FullHD; nu trebuie prea mult umblat la setări deoarece e foarte ușor de setat și vine cu setări optime din fabrică.
Contra: nimic deoarece prețul nu e mare și vine cu numeroase funcții utile.

Concluzie

Din preview-ul de alături se poate vedea că arată foarte bine și eu cred că dacă anaizăm toate caracteristicile și facilitățile oferite atunci e un monitor care-și merită pe deplin banii. Normal că poate fi folosit pentru multiple sarcini, dar eu l-aș folosi mai mult la vizionarea filmelor și pentru sarcini office. Dacă vreți ceva special pentru gaming atunci cred că ar trebui să vă orietați spre un IPS care să aibă și un ecran cu timp de răspuns mai bun.

Lasă un comentariu