Samsung LS23B300HS

Dacă te interesează un monitor bun atunci îți recomand un Samsung LS23B300HS, iar dacă ai ceva mia mulți bani atunci poți alege un S27B350HS care are ecran mult mai mare. Modelul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și se poate observa că are un preț pe jumătate cât al modelului de 27 inci. Ecranul e unul de 23 de inci și are o rezoluție de tip Full HD care vă va ajuta foarte mult la vizionarea filmelor Blu ray, dar și la a celor de tip 720p, adică HD.

Poze

Se poate observa că acest S23B300HS arată ca și modelul de 19 adică S19B300B, iar acest lucru nu e rău, ci foarte bun deoarece arată bine. Având un ecran mic de 23 nici nu consumă prea mult curent, iar datorită faptului că e LED va fi mai prietenos cu ochii dvs. dar și cu mediul înconjurător. Astfel, consumul de curent e undeva la 30 de W care în opinia mea e unul mic.

Din față
Din spate

Specificaţii tehnice

LS23B300HS e un model din 2012 care arată foarte bine. Ecranul e de 23 de inci și e realizat cu LED și din această cauza asta are o greutate mică de 6 kilograme și ceva. Consumul de curent e unul mic de 30W și cu acest monitor o să faceți economii impresionante la curent. Tot datorită tehnologiei LED acest S23B300HS are și o greutate mică de undeva la maxim 3 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; prețul e unul corect și în funcție de dotări; are porturi digitale și de tip analog cum ar fi HDMI (digital) și VGA (analog); e ușor de montat și folosit de oricine, chiar și de acele persoane care nu au vreo treabă cu tehnologia; fiabilitatea produsului e una bună și asta deoarece are standard 2 ani garanție (extensibili la 3-4 ani contra cost), iar dumnevoastră nu trebuie decât să ștergeți ecranul de pra din când în când.
Contra: putea avea una ecran ceva mai mare.

Concluzie

Dacă vrei un monitor bun atunci cred că Samsung ar fi un brand ok de la care ai avea ce să alegi. Un model bun e acest LS23B300HS și din preview-ul de alături vă puteți face o opinie despre cum arată chiar dacă e un clip al unui model asemănător, adică de la 19B300B

Te-ar mai putea interesa