Samsung LS22D390QS, monitor de 21 de inci cu HDMI

Samsung LS22D390QS e un monitor din seria D390 care se poate observa ușor că e una deosebită. Îmi place combinația e negru cu albastru, în special dacă în partea de jos logo-ul e puțin transparent. designul e plăcut și elegant în același timp. Bineînțeles, nu e un monitor doar care să fie ținut pe mobilier, are porturi HDMI și VGA, caracteristici de imagine bune și altele. E evident că e performant că doar e oferit de un brand foarte bun. Dacă nu vă plac dotările sale, puteți alege o altă serie deoarece indiferent de diagonală toate aceste monitoare au același specificații.

Există monitoare chiar și cu tuner TV ori boxe, dar prețul e ceva mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Pe partea de imagine, acest model prezintă următoarele specificații: unghiuri de 178 grade, timp de răspuns de 5 ms, rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli, iluminare de 250 cd/mp și altele. Aceste sunt cele mai importante caracteristici tehnice și e normal să aibă imagine FullHD la o diagonală de 21.5 inci. Doar cele de 18 și 19 inci au imagine HD ori HD+, deci e bine să verificați aceste aspecte.

Ca și porturi are: VGA HDMI și audio pentru căști. Deci puteți conecta căștile voastre la el fără a mai deranja pe cei din jur și prin HDMI veți beneficia de cea mai bună calitate video. Portul VGA limitează rezoluția imaginii, deci și calitatea ei.

Ca și caracteristici speciale are: mega DCR (contrast dinamic mare), mod jocuri, Magic upscale. eco saving, off timer și image size. Consumul de 21 W e cel mai maxim și pentru cei care care îl folosesc cu o luminozitate mică, consumul scade.

Plusuri: oferă unghiuri de vizibilitate excelente, port HDMI, design modern, consum mic și altele.
Minusuri: nu are.

Samsung LS22D390QS poate fi folosit alături de un desktop de gaming deoarece are imagine detaliată și clară. Poate fi modelul ideal pentru voi dacă nu aveți nevoie de altceva iar dacă vreți să vă impresionați prietenii, e bine să țineți cont și de aspectul său. Jos e o mică prezentare a acestei serii pentru a vedea de aproape cam cum arată cel de sus.

Te-ar mai putea interesa