Samsung LS22D390HS, monitor LED 21.5 inci

Samsung LS22D390HS e un monitor de 21,5 inci care are rezoluție 1920×1080 pixeli care-l face numai bun pentru filme și navigat pe web. Normal că poți să-l folosești fără probleme chiar și la jocuri, însă nu e chiar un monitor de jocuri deoarece timpul de răspuns e de 5 milisecunde.

Dacă te interesează costul de achiziție atunci trebuie știut că modelul acesta e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată foarte bine, ci vine de la un brand care e sinonim cu fiabilitatea.
Aspectul e unul plăcut și unic în același timp, acest lucru putând fi văzut de alături.

Monitorul
Monitorul

Specificațiile care te-ar interesa la acest model sunt ecranul de 21,5 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și cu un panel bun care oferă niște unghiuri de vizibilitate exemplare de 170/160 grade. Acestea nu sunt la fel de bune precum în cazul modelului LS24D390HL care e un IPS, dar tot sunt bune. Nu trebuie trecut nici peste faptul că are VGA deoarece acest port te va ajuta să poți conecta chiar și calculatoare mai vechi.

Plusurile acestui model sunt evidente, adică prețul nu prea mare de achiziție, garanția de 2 ani care poate fi extinsă, disponibilitatea HDMI și VGA și că are rezoluție Full HD. Nici consumul de curent nu trebuie neglijat deoarece vorbim de un consum foarte mic de 23W (acest consum se va vedea în special la factura de curent de la sfârșitul lunii).
Singurul minus ar fi că nu e IPS. Dacă te-ar fi interesa rezoluție 4K atunci trebuie știut că acest lucru nu te-ar fi ajutat la nimic.

De final pot spune că e un aparat pe care eu l-aș cumpăra deoarece vine la un excelent raport între preț și calitate, iar fiabilitatea (siguranța în exploatare) e șie ea bună.
Cred că se adresează în principal celora care fac trecerea de la CRT la LED ori de la un LED cu ecran mic la unul cu ecran mare. Acest model nu e unul cu ecran chiar mare, însă e un ecran suficient de mare așa încât să poți vedea filme Blu-ray fără pierderi de detaliu.

Te-ar mai putea interesa