Samsung LS22D300NY, monitor Full HD

Monitorul LED Samsung LS22D300NY e unul ieftin deoarece are doar intrare VGA, însă impresionează prin imagine detaliată și claritate. Designul nu e foarte special sau mai bine zis, nu e foarte diferit de cel al seriilor precedente. Totuși îmi place cum arată și ce oferă iar dacă aveți un buget mai mare, ar fi bine să alegeți un monitor corespunzător (cu specificații ceva mai bune și o serie mai specială). .

Prețul e corect pentru ce oferă și cred că veți face o alegere bună cu acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Expus
Expus

Specificațiile acestui monitor sunt următoarele: diagonală de 21  de inci, iluminare LED, timp de răspuns de 5ms, rezoluție 1080p, contrast mare și luminozitate de 200 cd/mp. Unghiurile de vizibilitate nu sunt punctul său forte dar există alternative mai scumpe și care vă pot fi de folos. Aveți nevoie de unghiuri de vizibilitate mai bune dacă vreți să vă uitați la filme de la o distanță mai mare. Cu alte cuvinte ecranul acestui monitor poate fi comparat cu cel al unui laptop.

E dotate cu montare VESA 75 iar cu un kit corespunzător poate fi montat pe perete. Are doar conectorul VGA care din păcate limitează calitatea filmelor la calitatea HD, dar poate că nici nu obișnuiați să vedeți filme mai detaliate decât 720p. Ca și caracteristici speciale are: mod jocuri, Magic Upscale, Eco Saving, cronometru și dimensiune imagine.

Are un consum redus – 13 W, dar și consumul ține cont de cum setați ecranul deoarece o luminozitatea mai redusă poate să reducă din consum. Poate pe viitor vom vedea monitoare doar cu port USB sau unul similar deoarece sunt tot mai eficiente pe partea de consum energetic, dar nu asta contează, ci calitatea imaginii.

Plusuri: calitatea imaginii, preț atractiv, poate fi pus pe perete, mod de economisire a energiei și altele.
Minusuri: are doar VGA.

Samsung LS22D300NY e o alegere bună vreți să-l folosiți de la o distanță mică, iar dacă vreți un monitor cu caracteristici tehnice mai bune, atunci ar fi bine să alegeți un IPS cu HDMI sau DVI. Cu siguranță plusul de performanță e binevenit și prețurile sun justificate. Monitorul de sus se potrivește perfect alături de un desktop office/multimedia dar pentru un desktop multimedia/gaming e nevoie de ceva mai bun.

Te-ar mai putea interesa