Samsung LS22D300HY, monitor LED de 21 inci

Monitorul LED Samsung LS22D300HY e unul destul de reușit și se poate că excelează cam la majoritatea capitolelor, totuși nu e cel mai performant model de pe piață și cu imagine de 21.5 inci. Dacă nu vă uitați la filme de la o distanță mare, atunci acest monitor e perfect. Ecranul acestui monitor poate fi comparat cu cel al unui laptop, dar mi se pare ok chiar și pentru uz office. Dacă vreți un monitor mai bun, un IPS ar fi perfect ori unul cu tehnologii de imagine similare. Există multe tipuri de panouri care oferă avantaje și îmbunătățesc imaginea.

Prețul său e destul de bun ținând cont de faptul că oferă dotări destul de bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Display-ul de 21.5 inci e unul cu imagine 1080p, aspect lat, contrast dinamic bun, timp de răspuns de 5 ms etc. Sus am pus o poză cu acesta și se poate observa că nu arată cu mult mai diferit decât altele. Ca și conectori are VGA și HDMI, dar prin HDMI calitatea filmelor e mai bună. O mare parte din acele caracteristici speciale le regăsiți pe multe alte modele similare. Acestea sunt: mod jocuri, dimensiune imagine, eco saving, off timer și magic upscale.

Puterea consumată e de 22 W, care e și cea maximă, iar dacă alegeți o luminozitate mai mică, aceasta o să scadă. Dacă îl puneți într-o cameră mai puțin iluminată, atunci puteți alege chiar și cel mai redus nivel de luminozitate (similar noaptea). Puteți să-l folosi împreună cu un desktop, consolă, laptop, player etc. E mai bine să aibă HDMI decât DVI, deoarece multe gadgeturi.

Plusuri: are imagine 1080p, HDMI, timp de răspuns de 5 ms, are un design plăcut și altele.
Minusuri: unghiurile de vizibilitate sunt cam mici.

Samsung LS22D300HY e alegerea corectă iar dacă nu vă place această serie din câteva motive puteți alege una ceva mai performantă, nouă sau mai bine dotată. Când alegeți un monitor trebuie să țineți cont de toate aspectele dar să nu dați prea mulți bani pe ceva ce nu veți folosi (exemplu: tuner TV).

Te-ar mai putea interesa