Samsung LS22C300HS, monitor LED de 21 inci

Dacă vrei să-ți cumperi un monitor bun atunci recomandarea mea ar fi acest Samsung LS22C300HS deoarece are rezoluție Full HD, unghiuri de vizibilitate foarte bune, multiple porturi și un consum minim de curent. La alte magazine o să-l găsiți cu codul S22C300HS sau S22C300H, dar trebuie știut că e tot acest model.
În opinia mea, monitorul de fașă e perfect pentru filme, jocuri și orice altă sarcină deoarece are unghiuri de vizibilitate foarte similare unui IPS și datorită faptului că poți conecta o multitudine de dispozitive la el.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un dispozitiv care nu doar arată bine, ci are performanțe vizuale extrem de bune. Îmi place foarte mult și modul în care-l poți opri/porni… acest lucru putând fi văzut mai în detaliu din clipul de la sfârșit.

Din față
Din față

Caracteristicile modelului de față sunt foarte bune deoarece e un model de monitor LED cu ecran de 21,5 inci, rezoluție 1920×1080 pixeli și consum incredibil de mic de curent (21W, datorat în principal ecranului modic ca mărime, dar și tehnologiilor utilizate cum ar fi LED). Nu are boxe sau tuner TV, dar nici nu vă trebuie acest lucru, în schimb are port HDMI și VGA. Datorită porturilor menționate anterior o să vă puteți conecta PC-ul nou sau vechi.

Lucrurile pozitive la acest model ar fi aspectul plăcut, unghiurile de vizibilitate bune, performanțele vizuale și ușurința în utilizare. Aspectele mai puțin bune ar fi lipsa panoului IPS și a unui port DVI, dar puteți folosi HDMI pe post de port digital.

În rest, dacă sunteți interesat de un periferic bun la jocuri și filme atunci modelul de față ar fi o recomandare din partea mea. Nu doar că arată extrem de bine (tind să subliniez acest lucru și de aceea am menționat acest fapt de mai multe ori) dar la filme nu să fie nevoie să înclini ecranul cum e în cazul altor monitoare sau în cazul ecranelor de laptop.
Dacă vreți să vedeți mai bine monitorul atunci vă recomand clipul de alături în care o să vedeți cum se stinge (datorită butoanelor touch) și cât de bune sunt unghiurile.

Te-ar mai putea interesa