Samsung LS19D300NY, monitor LED de 18.5 inci

Samsung LS19D300NY e un monitor decent dar nu foarte performant deoarece e și mic – de 18 inci. Designul e cel clasic iar dacă nu vă interesează ceva foarte special, atunci acesta e numai bun pentru voi. E vorba de seria D300 dar există și alte serii similare și la fel de accesibile. Îl puteți conecta la cam orice deoarece portul VGA e prezent cam pe toatele dispozitivele. Dacă vi se pare că nu oferă cam ce vă doriți, atunci un monitor de 21 de inci cred că e o alegere mai potrivită pentru voi și nu e cu mult mai mare. CU siguranță, acela va oferi o imagine mai bună dar porturile diferă de la un model la altul.

Prețul acestui monitor mi se pare destul de bun dar e de înțeles, deoarece doar modelele mai performante au caracteristici și dotări mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din față
Din față

Ecranul său e unul HD Ready și nu veți găsi unul FullHD cu o astfel de diagonală. Dacă vreți o imagine și mai detaliată, atunci trebuie să alegeți un monitor mare iar restul caracteristicilor diferă în funcție de alegere. Pe partea de imagine are caracteristici ca: unghiuri de vizibilitate de 90/65 grade, timp de răspuns de 5 ms, luminozitate de 200 cd/mp, aspect lat etc.

Pe partea de dotări are: port VGA, montare VESA și cam atâta. După cum am mai precizat nu vă puteți aștepta la prea multe dotări în acest preț, iar dacă vreți ceva superior, e nevoie de un buget pe măsură. Pe partea de caracteristici speciale are: mod jocuri, Magic Upscale, Eco Saving, Off Timer și Image Size supported. Consumul de 13 W e cel maxim și ține de luminozitatea aleasă.

Plusuri: destule caracteristici speciale, imagine destul de clară, consum mic și fiabilitate crescută.
Minusuri: nu prea are.

Samsung LS19D300NY e un monitor modest care merită încercat chiar dacă aveți un desktop mai performant. O imagine HD poate fi suficientă dacă nu vreți să vă uitați la filme ori să editați/proiectați diverse. În general, monitoarele mici nu oferă chiar așa de multe dotări ori caracteristici tehnice superioare, dar sunt destul de utile și reprezintă o soluție accesibilă pentru oricine.

Te-ar mai putea interesa