Samsung LE22C330

Un televizor destul de ieftin este acest televizor LCD Samsung LE22C330 cu o diagonală de 56 de centimetri. O variantă mai nouă ar fi un televizor Samsung 22D450 care are tot o diagonală de 56 cm, e tot LCD şi are aproximativ acelaşi preţ, dar este un televizor din noua serie (lansată în 2011) a celor de la Samsung. LE22C330 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Logo

Samsung LE22C330 este un televizor are are în el tehnologie LCD, dar nu şi 3D.
Sunetul e reprezentat de două difuzoare de 3 Watt fiecare, iar acesta are caracteristici superioare cum ar fi SRS Trusurround HD şi Dolby Digital Plus.

Per ansamblu

Ecranul lui Samsung LE22C330 este unu de 22 de inci (în centimetri vine aproximativ 56), imaginea e de calitate HD datorită rezoluţiei de 1366 pe 768 pixeli. Contrastul dinamic este high contrast, iar ca o caracteristică superioară de imagine trebuie precizată imaginea cursivă (Clear Motion Rate) de 50 herţi, adică e decentă.

Tunerul digital este unul de tip DVB-T cu suport MPEG4 şi va fi de folos pentru a vedea programe TV în format HD. Pe partea de conexiuni are PC Audio In (adică mini jack), D-Sub şi HDMI. Nu are USB sau player multimedia, dar aşa aveţi numai de câştigat deoarece preţul e mai mic aşa. Samsung LE22C330 nu consumă mult curent deoarece consumă undeva la 60 W. Ca nişte caracteristici speciale ce nu trebuie uitate rebuie să ştiţi că acest televizor beneficiază de Auto Volume Leveler, EPG, Game Mode Teletext cu 1000 pagini, Auto Power Off şi Sleep Timer. Ţi-ai lua un televizor Samsung LE22C330 deoarece arată bine, e ieftin (preţul e de aproximativ 899 lei), are tuner digital integrat, poate reda filme HD şi are imagine cursivă de 50 Hz.

Puncte contra achiziţiei ar fi faptul că ecranul nu e cu leduri şi TV-ul nu are player multimedia integrat. Playerul multimedia nu ştiu dacă ar fi fost aşa de util chiar dacă ar fi fost integrat deoarece cele integrate nu pot reda chiar orice format (nu toate redau mkv care este un format HD sau Full HD). Televizorul LCD Samsung LE22C330 este un televizor din generaţia veche a celor de la Samsung, dar este un televizor simplu care arată bine şi care e ieftin. Ar fi ideal pentru persoanele care nu vor un televizor super dotat, ci unul care să fie cu meniuri simple şi cu care să urmărească serialele, filmele şi meciurile favorite ori să se joace un joc pe consolă.

Te-ar mai putea interesa