Samsung LC32F391FW, monitor curbat alb cu Flicker-Free

Monitorul LED curbat Samsung LC32F391FW e un model care v-ar interesa dacă dețineți un birou alb lucios sau vreți să-l asortați cu restul perifericelor. Pentru că are un astfel de design, e bine să mențineți o distanță optimă pentru a vă bucura de câmpul vizual oferit. Monitoarele curbate sunt ideale dacă nu stați prea departe de ele, deci nu sunt cele mai grozave când vreți să le folosiți pentru vizionare de filme. Sunt ideale pentru gaming și construcția e destul de compactă, astfel că panoul are numai 11.9 mm. Monitoarele de gaming cu ecran plat sunt ceva mai accesibile decât cele curbate, dar poate ați văzut asta și în cazul televizoarelor.

Ținând cont cât e de mare și cam pentru ce poate fi folosit, prețul e acceptabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul de sus are conectori suficienți și mă refer la: HDMI, ieșire căști și DisplayPort; însă în pachet nu sunt incluse prea multe (cablu alimentare și manual de utilizare). Acesta face parte din segmentul home office datorită specificațiilor tehnice, dar poate fi folosit și pentru gaming că doar are un timp de răspuns bun și un refresh generos.

Ca multe alte monitoare premium și acesta are tehnologii de imagine avansate: MagicUpscale (îmbunătățește imaginea conținutului cu rezoluție inferioară), Magic Bright, Flicker Free, Eye Saver, Eco Saving Plus (consum redus de energie).

Păreri pro și contra

Calitatea imaginii e pe măsură în special dacă aveți o placă video conformă cu acesta. Chiar dacă nu veți juca toate jocurile la rezoluție maximă și detalii maxime (ultra), monitorul se situează mult peste unul FHD. E ceva mai ieftin decât un model cu G-Sync și nu cred că ar avea sens să dați de două ori mai mult pe un monitor dacă nu sunteți foarte pretențioși.

Samsung LC32F391FW e un monitor multimedia foarte bun cu conectori decenți și tehnologii care vă protejează ochii indiferent ce veți face pe el. Am pus și o mică prezentare cu acesta pentru a-l vedea mai bine deoarece imaginile de prezentare nu cred că vă pot convinge să-l luați.

Te-ar mai putea interesa