Samsung LC24F390FH, monitor curbat cu Eye Saver și Flicker Safe

Monitorul Samsung LC24F390FH oferă cea mai bună experiență datorită formei sale curbate. Pentru cei care nu au mai avut un astfel de ecran, se crează un câmp vizual mai bun și această caracteristică reprezintă viitorul. Prețul mi se pare destul de bun pentru ce oferă iar concurența nu prea există. Recomand monitoare doar de la branduri experimentat deoarece oferă doar ce e mai nou pe piață. Un model cu diagonală mai mare poate fi mai interesant dacă aveți o cameră generoasă și vizionați filme și seriale seară de seară.

Nu am ce să-i reproșez cât timp nu există concurență în acest preț, deci nu prea avem cu ce să-l comparăm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologia 3D nu mai e atât de populară și se observă că nu mai sunt prezente prea multe monitoare 3D pe piață (la fel și pentru televizoare). Designul curbat e ideal pentru cei stau în fața sa și nu de la distanță mare, deci trebuie luat în calcul și distanța de la care îl priviți. Nu e nevoie de o imagine 4K cât timp nici nu veți juca jocuri la această rezoluție și nici conținutul media online nu prea e la această calitate. Nu sunt multe desktopuri care pot rula 4K sau costă prea mult. Eu recomand consolele pentru cei pasionați de jocuri și singurul dezavantaj e că nu pot fi upgradate (oricum, jocurile, sunt optimizate).

Are multe tehnologii, dar cele mai utile sunt: Freesync, Eye Saver și Flicker-Free. Toate acestea vă protejează ochii și puteți sta multe ore fără să vă deranjeze ochii. Conectorii săi sunt: HDMI, VGA și o ieșire pentru căști.

Păreri pro și contra

Am găsit doar motive pentru a-l achiziționa și nu cred că există un monitor mai bun în acest buget.

Samsung LC24F390FH poate fi folosit de oricine, chiar și de gameri datorită caracteristicilor tehnice foarte bune. Pentru cei care chiar își doresc un astfel de monitor și nu văd de ce nu și l-ar dori, am pus prezentarea de la finală. Stativul arată destul de bine, iar pentru a câștiga puțin spațiu pe birou, se poate pune pe perete.

Te-ar mai putea interesa