≡ Meniu

Samsung Jungfrau-P AR12YAWT Inverter

Samsung Jungfrau-P AR12YAWT Inverter e un aparate de aer condiționat cu o capacitte de 12000 btu și clasa A de energie. Fiind un model din clasa Jungfrau are chiar și Wi-Fi care o să vă ajute la controlarea aparatului printr-un telefon mobil ori ceva de genul.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi primind un excelent electrocasnic care are o eficiență energetică superioară. De exemplu la acest model nu se risipește energie la pornire și oprire deoarece are un control îmbunătățit.

Aparatul

Aparatul

Modelul de față e unul care beneficiază de 12000 btu la încălzire și răcire, iar clasa de eficiență e A așa încât răcirea sau încălzirea să se realizeze rapid.
Energia electrică e economisită prin procesul optimizat de oprire și pornire, și prin utilizarea unui inversor inteligent (care economisește până la 50% curent).
Dacă sunteți o persoană sensibilă atunci acest model vine chiar și cu un filtru împotriva alergiilor, iar filtrul S-Plasma ion o să ajute și el foarte mult în a furniza un aer cât mai proaspăt.
Multe aparate AC nu au o ventilație prea bună, iar asta înseamnă că aerul nu o să ajungă acolo unde trebuie într-un timp scurt, însă acest lucru nu e valabil în cazul modelului de față deoarece beneficiază de ventilație 3D.

Modelul de față nu doar vine cu o tonă de funcții ci are și un mod turbo de răcire (o să răcească într-un timp record), dezumidificare (așa încât să nu se producă mucegai), curățare automată (în cazul acestui model nu se produce mucegai), iar zgomotul produs e unul mic (unitatea interioară produce undeva la 60 decibeli). Acest aparat vine cu montajul inclus, însă nu are kit de instalare inclus.

Deci, dacă te interesează unul dintre cele mai bune aparate AC de pe piață atunci acesta ar putea fi cea mai bună variantă. Dacă vrei să-l faci și mai silențios atunci cred că ar trebui să menționez că are și un mod numit Silențios. Un alt lucru bun e că are Inverter, însemnând că aparatul corespunde cerințelor Comunității Europene cu privire la consumul de curent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu