Samsung Jungfrau-P AR09YAWT Inverter

Samsung Jungfrau-P AR09YAWT Inverter e un nou aparat de aer condiționat din seria P, iar în acest moment vine cu o reducere de preț de 200 lei, dar și cu un cadou – talon instalare standard aer conditionat (9-12.000 BTU). În mod normal are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat destul de puternic și care are la bord facilități de ultimă generație cum ar fi controlul Wi-Fi, filtrul avansat și puterea mică.

Aspect

Față de seria K, aceasta are unitatea de culoare albă, dar aproximativ cu aceleași dotări. Poate că nu se remarcă cu mare lucru pe partea de aspect, dar pe partea de caracteristici e un aparat de nota 10. Și chiar dacă e foarte capabil, trebuie știut că vine cu un nivel de zgomot mic așa încât să nu vă trezească noaptea.

Unitatea internă
Unitatea internă

Caracteristici tehnice

AR09YAWT e un model care are o capacitate de 9000 BTU pentru răcire și încălzire. În ciuda faptului că se descurcă foarte bine la aceste două capitole, trebuie spus să nu consumă deloc mult curent. Clasa de răcire e A, iar acest lucru presupune că o să treceți fără stres peste vara aceasta și cele ce urmează.

Păreri pro şi contra

Vine la un incredibil raport între preț și calitate, iar în acest moment are și o reducere de preț de 200 lei și acel talon instalare de instalare oferit cadou. Facilitatea de control prin intermediul unui dispozitiv cu wireless e foarte interesantă, dar nu știu dacă e mai eficientă decât cea de control prin telecomandă. Garanția stas e 2 ani, iar la nevoie poate fi mărită la 3 sau patru ani pe bani puțini. Un lucru care trebuie subliniat e că vine cu un nivel mic de zgomot, acest lucru fiind valabil pentru unitatea interioară cât și cea exterioară.

Concluzie

Afară e o căldură destul de mare, iar un astfel de aparat te poate ajuta să treci mai ușor peste ea. Aparatul nu costă deloc prea mult și e o investiție pe termen lung. Utilizarea sa nu e delco complicată, lucru care poate fi efectuat prin intermediul telecomenzii sau al unui smartphone cu aplicația potrivită.

Te-ar mai putea interesa