Samsung Jungfrau K Wi-Fi AQV12KBBN

Samsung Jungfrau K e cel mai tare aparat de aer condiționat existent pe piață deoarece poate fi considerat ca fiind un gadget. Poate fi controlat de la un smartphone (chiar și un telefon cu Android, după cum poate fi văzut din preview-ul de la final) deoarece are wi-fi, iar prețul de achiziție nu e prea mare deoarece poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aparatele
Poate fi controlat de la smartphone

Specificaţii tehnice

Modelul AQV12KBBN arată foarte bine și aici mă refer la unitatea interioară deoarece cea exterioară are un aspect normal. Filtrul e unul Full HD și asta înseamnă că e cu vreo 90% mai bun decât alte filtre. Nici nu e prea zgomotos deoarece unitatea interioară produce un zgomot de 41 decibeli, iar puterea aparatului poate fi reglată prin intermediul a 4 trepte.

Păreri pro şi contra

Pro: poate fi controlat chiar și de la un telefon inteligent și pentru a vă lămuri cum vă invit să urmăriți preview-ul de alături; puterea consumată nu e prea mare fiind de undeva la 800W, iar clasa de eficiență energetică e A… adică și la încălzire cât și la răcire tot A are; montajul nu e inclus în pachet, dar unitatea interioară având undeva la 12 kilograme nu cred că o să fie prea greu de montat… însă recomand ca montarea să se facă de o firmă specializată; fiabilitatea sa e bună deoarece are sistem automat de curățare și de aceea nu o să aveți mari bătăi cu curățarea sa.
Contra: poate singurul lucru care v-ar împiedica să-l cumpărați ar fi prețul.

Concluzie

Dacă te interesează un aparat de aer condiționat premium atunci acesta ar fi cel mai bun și nu am vreo reținere în a vă recomanda Samsung Jungfrau K. Din clipul de alături se poate vedea cum arată și cu se prezintă. Vine cu telecomandă, dar controlul prin intermediul unui smartphone e mult mai avansat și oarecum mai interesant.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung Jungfrau K Wi-Fi AQV12KBBN”

  1. Un aparat foarte bun si in opinia mea nici nu e scump. Chiar daca la prima vedere pare scump trebuie stiut ca alte modele mai slabe costa undeva la 2000 de lei si nu au nici pe jumatate atatea functii ca acesta. Cel ma imult imi placa faptul ca are un filtru performant, poate fi controlat cu telefonul, iar racirea nu e deranjanta in sensul ca poate fi adaptata nevoilor.

  2. 41 decibeli e o valoare uriasa. Nu poti dormi cu el pornit. Modele mitsubishi similare ca pret dar cu perf mai bune, au un zgomot de aprox. 20 decibeli.

Comentariile sunt închise.