Samsung Jungfrau-F AR18KABE, AC Inverter la preț bun

Noua serie de modele Samsung Jungfrau-F e aici, iar Samsung Jungfrau-F AR18KABE e vârful de lance, dacă pot spune așa. Vine cu o capacitate de 18000 BTU, consum mic de curent, filtru triplu și posibilitatea de a fi controlat prin intermediul unui telefon inteligent.
Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare dacă e să ne gândim că e dotat cu filtre revoluționare, ventilație 3D, iar zgomotul făcut de unitatea interioară nu e deloc exagerat fiind de undeva la 60 dB, iar în modul silențios e și mai mic.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă unitatea interioară, în pachet fiind livrată aceasta, unitatea exterioară și telecomanda. Se poate vedea că aspectul e unul premium, fiind un aparat de culoare neagră și îți dai seama de la distanță că e vorba despre un model Jungfrau.

Unitatea interioară
Unitatea interioară

Caracteristici tehnice

Jungfrau-F AR18KABE vine cu diferite tehnologii, dar cea mai utilă mi se pare a fi cea inverter. Aceasta presupune că motorul e încălzit înainte de pornire și că aparatul AC are performanțe mult mai bune decât unul clasic. Astfel, un astfel de aparat poate fi utilizat cu succes la răcire, dar și încălzire (toamna sau primăvara).
Capacitatea e una de 18000 btu, iar clasa de eficiență e A care e foarte bună. Ventilația 3D contribuie la distribuirea aerului în toată camera într-un mod uniform.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu diferite moduri de funcționare cum ar fi modul silențios, somn plăcut (de noapte) și cel turbo; garanția standard e de 2 ani și normal că poate fi extinsă; are inverter.
Contra: nu are inclus montajul și nici kit-ul de instalare, dar asta e un lucru normal deoarece 99% dintre aparatele de aer condiționat nu au așa ceva inclus.

Concluzie

Jungfrau-F e un aparat destinat celora care au un buget mare pentru achiziția unui aparat de aer condiționat. Prețul nu e deloc mare dacă trecem în revistă toate funcțiile care le are, iar despre controlul prin Wi-Fi pot spune că pe mine nu m-ar ajuta la mare lucru deoarece nu sunt obișnuit să controlez alte dispozitive cu telefonul.

Te-ar mai putea interesa