Samsung Jungfrau-F AR12KABE, aparat AC modern

Dacă te grăbești atunci poate mai prinzi promoția TVA înapoi pentru orice aparat de aer condiționat Samsung care mai e valabilă și azi 22 aprilie, acest model Samsung Jungfrau-F AR12KABE Inverter făcând parte din această promoție. E un model de aparat AC foarte hi-tech deoarece are chiar și Wi-Fi prin care poate fi controlat cu ajutorul unui telefon sau ceva similar. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar dacă vrei ceva mai ieftin atunci ai aici lista de modele Samsung Jungfrau-F printre care o să găsești modele nu la fel de puternice, dar cu prețuri inferioare.

Aspect

Din imaginea alăturată puteți vedea mai bine cum se prezintă unitatea interioară, iar din preview-ul de la final se poate vedea acest lucru și mai bine.

Unitatea interioară
Unitatea interioară

Caracteristici tehnice

Jungfrau-F AR12KABE e un model care are o capacitate de încălzire/răcire de 12000 btu ceea ce e foarte bine. Nu trebuie să vă faceți prea mari griji cu referire la consumul de curent pentru că puterea consumată e de circa 970W. Vine la pachet cu o telecomandă despre care cred că e mai utilă în comandarea aparatului decât oricare smartphone.

Păreri pro şi contra

Pe lângă prețul modic eu apreciez că are filtru de înaltă densitate care o să-i protejeze pe cei cu diferite alergii, ventilația 3D, funcția de dezumidificare și capabilitatea de a se curăța singur.
Ca minus ar fi faptul că nu are kit-ul de instalare inclus, dar 90% din aparatele AC nu au așa ceva.

Concluzie

Mai puțin și vara o să ne bată la ușă și ar fi bine să o întâmpini pregătit. Aparatul de față e va ajuta vara cât și iarna deoarece nu are capacitate de răcire, ci și de încălzire. Iar, un alt lucru care o să te ajute destul de mult ar fi faptul că filtrează foarte bine aerul. După cum ziceam și în capitolul cu poze, alături puteți vedea mai bine cum se prezintă acest aparat și cum poate fi controlat prin intermediul unui telefon inteligent (care are instalată o aplicație specifică).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung Jungfrau-F AR12KABE, aparat AC modern”

  1. IIimi poate spune cineva diferenta intre AQV12KBBN si AR12KABE ? Al doilea model inca nu este prezentat pe siteul oficial Samsung. Raspiunsul pe mail, var og mult! Multumesc!

Comentariile sunt închise.