Samsung Jungfrau-F AR09KABE inverter, aparat AC cu Wi-Fi

Se apropie vara și e bine să fi pregătit din timp. Cu un astfel de aparat de aer condiționat cum e Samsung Jungfrau-F AR09KABE Inverter nu o să prea simți arșița de afară deoarece e foarte capabil în a menține temperatura camerei la parametrii suportabili. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar dacă sunteți de părere că are un preț mare atunci trebuie să vă gândiți de două ori pentru că 9000 btu, suport de a fi controlat cu telefonul și o sumedenie de facilități.
Legat de preț trebuie menționat că primești și un card cadou de 697 lei, dar asta e o ofertă limitată despre care poți citi mai multe aici TVA înapoi pentru orice aparat de aer condiționat Samsung (promoție care-i valabilă până pe 22 aprilie 2013).

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă unitatea interioară. Se poate vedea că e un model pe negru, lucru care e oarecum deosebit deoarece pe piață nu găsești prea multe aparate cu această culoare. Deoarece în imagine e prezentată doar unitatea interioară, cred că e important de menționat faptul că pachetul conține unitatea interioară, cea exterioară și telecomanda (poate fi controlat și de un smartphone).

Unitatea interioară
Unitatea interioară

Caracteristici tehnice

Aș putea spune despre acest model că e cel mai bun de pe piață, dar adevărul e că modelul e unul dintre cele mai bune de pe piață. Dacă vrei să vezi modele mai tari decât acesta atunci aici lista modele Samsung Jungfrau-F. Câteva specificații tehnice cu care modelul acesta le ia fața altora ar fi cei 9000 btu, inverterul, casa de energie A și modul silențios.

Păreri pro şi contra

E interesant faptul că poate fi controlat cu ajutorul unui telefon inteligent, dar mie parcă nu îmi e utilă această facilitate deoarece tot mai ușor parcă e de folosit telecomanda standard. Specificațiile sunt foarte bune, iar consumul de curent mic îl face un model bun pentru cei care sunt ecologiști și „economiști”. Dacă te preocupă cât de zgomotos e atunci trebuie știut că unitatea interioară are circa 60 dB, ceea ce înseamnă că e silențioasă, iar dacă nu ești mulțumit atunci există și modul silențios.
Minusuri nu aș putea spune că există deoarece are multe facilități utile cum ar fi ventilarea 3D, lucru care nu știu să-l fi văzut la alte modele din această clasă.

Concluzie

Eu recomand modelul de față celor cu un buget peste medie și care vor un aparat hi-tech și util în același timp. Despre cum se prezintă puteți vedea mai bine din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa