Samsung I9300i Galaxy S3 Neo, telefon dual SIM

Cei de la Samsung au scos S3 Duos sau Samsung I9300i Galaxy S3 Neo (neo vine de la nou) care e un telefon dual SIM care arată identic cu S3, însă vine cu suport pentru două cartele și Android 4.3. Restul specificațiilor sunt la fel de impresionante precum la S3, adică procesor quad, 1.5 giga RAM și ecran de 4.8 inci.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un remake cu un soft bine pus la punct și un hardware foarte rapid care permite filmare la rezoluție Full HD.
Pentru a vedea că nu există o diferență vizuală am pus alături S3 și S3 Neo, ambele pe alb. neo pe alb îl poți lua de aici.

Telefonul
Telefonul

Pe partea de specificații vine cu un ecran mare de 4.8 inci care are o rezoluție de tip HD, iar procesorul rapid de tip quad permite rularea rapidă a tuturor aplicațiilor. Mi-aș fi dorit să vină cu cel puțin Android 4.4, dar e bun și 4.3, oricum o bilă neagră lui Samsung pentru că nu furnizează actualizări mai dese pentru telefoanele sale.
Camera principală a modelului e una de 8MP, iar mulțumită blitzului o să puteți face poze calitative și atunci când condițiile de iluminare sunt slabe.

Lucruri care le cei aprecia sunt performanța, că suportă două cartele, camera secundară de aproape 2 megapixeli ( o să fie foarte bună pentru a-ți face poze de tip selfie) și memoria internă de 16 giga. Din păcate din acești 16 doar vreo 12 sunt utilizabili deoarece restul sunt folosiți de programele implicite și de OS-ul instalat.

Nu pot să zic că nu-mi palce telefonul, dar mi-ar fi plăcut mai mult dacă ar fi avut softul la zi ori ceva de genul CyanogenMod care să fie la zi. Apar diverse aplicații în Android Market care sunt doar pentru anumite sisteme, iar dacă nu ești la zi riști să nu le poți instala. Oricum, 99% din aplicații și jocuri merg pe acest smartphone fără probleme, deci nu trebuie să vă faceți probleme.

Lasă un comentariu