Samsung I9205 Galaxy Mega, smartphone cu ecran de 6.3 inci

Dacă nu ați citit despre noua serie Mega de la Samsung, trebuie să știți că oferă cele mai mari ecrane de pe piață. Un model e Samsung I9205 Galaxy Mega care oferă un ecran de 6.3 inci HD. Chiar dacă e mare ecranul, telefonul nu poate fi comparat cu o tabletă deoarece are margini înguste. Totuși acesta tipuri de telefoane mobile se adresează celor care și-ar dori atât un telefon cât și o tabletă, dar nu și le permit pe amândouă. Având în vedere cât de mare e, e bine să aveți o husă pentru el deoarece nu o să încapă într-un buzunar. Cică nu va fi singurul model Mega de pe piață deoarece Samsung a mai anunțat un model cu ecran de 5.8 inci. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Designul nu e cu mult mai diferit față de cel al modelelor Galaxy S. Probabil, pe viitor aceste telefoane vor primi o altă denumire, cum ar fi phablet (combinație între phone și tablet).

În mână
În mână

Specificații tehnice

Are un ecran generos de 6.3 inci care e destul de mare pentru orice utilizator mai pretențios, dar nu oferă prea multe detalii (nu e 1080p). Un minus ar putea fi memoria de 8Gb dar cât timp puteți lua un card de maxim 64GB, nu cred că sunteți prea dezavantajați. Are 1.5 GB de RAM care vă poate fi de folos când folosiți mai multe aplicații în același timp (multitasking). Va fi și un model cu 16GB, dar până atunci vă puteți mulțumi și cu acesta. Cât despre culori, nu au fost anunțate multe culori (doar alb și negru).

Camera foto e decentă pentru un telefon – 8MP, dar are și una secundară de 1.9MP. Are cel mai nou Android adică 4.2. JB. Performanțele sunt bune cu un procesor Snapdragon 400 și cu un procesor grafic ca Adreno 305. Autonomia oferită de acea baterie de 3200 mAh e cea uzuală pentru telefoanele Single SIM de la Samsung, adică e peste medie.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: performanțe decente, multitasking excelent, cameră foto bună, Android 4.2, procesor de ultimă generație cu două nuclee, NFC și altele.

Minusuri: destul de greu de folosit cu o singură mână și ecran Super LCD (un AMOLED era mai bun).

Concluzie

Acest Samsung I9205 Galaxy Mega e o recomandare pentru cei care nu le plac telefoanele mici deoarece nu oferă o experiență pe măsură. Chiar dacă nu are procesor cu patru nuclee, nu sunt multe jocuri care să necesite atâta performanță. Deasemenea, un ecran mare oferă o experiență bună când vă jucați, navigați sau vă uitați la un film. Am postat un clip cu despachetarea sa pentru a vedea cum arată pachetul și telefonul:

Lasă un comentariu