Samsung I9192 Galaxy S4 Mini, smartphone de 4.3 inci

Samsung I9192 Galaxy S4 Mini e cel mai nou înlocuitor pentru vechiul model de S4 Mini și se poate observa din numele său că are un suport Dual SIM. Adică puteți insera două cartele diferite (ca și operatori) și e bine că aceste telefoane le puteți lua la liber la un preț bun și nu sunt blocate în nici o rețea. Îmi place că s-a cam respectat acel design tipic și că are Android 4.3. Nu contează doar performanțele unui telefon, ci și partea software deoarece sunt multe branduri care oferă telefoane foarte performante dar vin cu Android 4.1. Oricum, fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială și e genul de telefonic are o să vă țină mult.

Prețul său e foarte bun dar cu timpul se va mai ieftini, ca oricare alt telefon nou. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Meniul
Meniul

E un smartphone cu 3G că doar a fost lansat recent și suportul Dual SIM e un plus. Procesorul său mi se pare satisfăcător deoarece e unul cu frecvență de 1.7 GHz și are două nuclee. E dotat cu o memorie de 1.5GB, spațiu de 8GB și slot pentru card. Nu cred că aveți nevoie și de un card dar memoria utilizabilă e mai mică.

Ecranul Super AMOLED HD de 4.3 inci are o rezoluție bună – 540 x 960 pixeli. Ca și dotări are: bluetooth, microUSB, NFC, WiFi, jack, cameră de 8MP, cameră frontală și baterie de 1900 mAh. Nu are nevoie de o batere prea mare deoarece și așa oferă destule ore de convorbiri și ore în stand-by. Sistemul de operare e tot Jelly Bean, dar cu siguranță vor exista upgrade-uri.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, Dual SIM, LTE, autonomie bună, suport media bun (datorită softului), cameră foto decentă și arată bine.
Minusuri: nu are 4G.

Samsung I9192 Galaxy S4 Mini nu e chiar așa de mic pe cât credeți dar e mai mic cu mult față de un S4. Probabil vom vedea modele precum S5 Mini dar și altele. Îmi plac, în general, aceste tipuri de telefoane deoarece ne ajută să scutim bani și spațiu (nu mai cumperi două ci unul). Jos am pus o prezentarea a versiunii pe negru, dar arată ca și cel Single SIM.

Lasă un comentariu