Samsung I9003 Galaxy SL

În acest review voi scrie despre Samsung I9003 Galaxy SL care este un telefon mobil elegant şi performant. Un model sport pentru senzații extreme e Samsung S5690 Galaxy Xcover. Acesta a fost lansat luna aceasta şi-l vom vedea curând la magazinele online de specialitate. După mine acesta va avea un preţ de circa 899 de lei. Poate mă înşel şi va un preţ şi mai mare datorită ecranului cu sticlă Gorilla, care oferă o protecţie superioară ecranului, astfel nu vei mai avea nevoie de o husă sau carcasă specială pentru el. Mai nou, multe branduri apelează la o astfel de protecţie necesară.

Poze

Spatele
Cam cât de mare este

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri, Samsung I9003 Galaxy SL are un ecran imens de 4 inci la o rezoluţie de tabletă 480 cu 800 pixeli la 16M culori, memorie internă de 16GB, memorie ram de 478 MB, slot pentru card microSD până la 32 GB, 3g, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, cameră de 5 MP cu autofocus, cameră secundară pentru video telefonie, sistem de operare Android versiunea 2.2 Froyo, procesor de 1GHz, radio FM, TV-out etc.

Autonomia bateriei de tip 1650mAh este impresionantă, până 25 de zile în stand-by şi 15 ore de convorbiri.

Ca minusuri, Samsung I9003 Galaxy SL este disponibil doar în două culori (alb şi negru), putea fi şi în gri.

Concluzie

Este un telefon excelent, mulţi fani de smartphone-uri abia aşteaptă să fie lansat. Are o grămadă de aplicaţii multimedia, browsing şi de socializare. Din toate punctele de vedere, acest telefon mobil Samsung I9003 Galaxy SL poate fi unul foarte performant şi bun.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Samsung I9003 Galaxy SL”

  1. Arata foarte bine si acum vine la un pret de doar 1300 lei la Emag si de aceea mi l-am cumparat.
    Nu este la fel de bun ca 9100, dar face ce promite si bateria tine destul de mult.
    M-a tentat sa-i fac si un update de Android dar mi-e cam teama sa nu-l stric.

  2. Pe moment nu prea are rost să-i faci update la Android pentru că are versiunea 2.2. Și nici nu știu dacă a apărut versiunea bună pentru telefonul acesta.

  3. Samsung i9003 este un telefon mobil ieftin pentru persoanele care vor neaparat un telefon mobil cu Android si de la numarul 2 mondial in telefoane mobile adica de la Samsung.

  4. Da, telefonul Samsung i9003 SL este unul foarte bun și se vede că este de la un producător de renume cum e Samung. După mine este producătorul numărul 1… și l-a detronat demult pe Nokia.

Comentariile sunt închise.