Samsung I8200 Galaxy S3 Mini Value Edition

Cei de la Samsung știu că S3 Mini e cel mai vândut telefon al lor și de aceea l-au refăcut sub forma lui Samsung I8200 Galaxy S3 Mini Value Edition. Poate vă întrebați cu ce vine în plus acest VE față de SIII Mini, iar răspunsul ar fi că are Android mai nou, adică 4.2… și cam atât. Aspectul e același, la fel și hardware-ul.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci are și un soft stabil și capabil în același timp. Din imaginea de alături poate fi văzut mai bine cum se prezintă acest model. În poză fiind modelul albastru, adică blue.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta vine cu procesor dual core (de 1,2 giga) și cu memorie RAM de 1GB. Pe partea de stocare are 8 giga, dar numai vreo 2-4 sunt utilizabili, restul fiind utilizați de sistemul de operare și de aplicațiile preinstalate. Însă nu trebuie să vă faceți griji deoarece acest model suportă carduri Micro SD și de aceea puteți extinde memoria sa.
Camera fiind una de 5 megapixeli și având flash o să facă niște poze foarte clare.

Lucrurile care o să le apreciezi la acest model sunt aspectul, prețul foarte mic, fiabilitatea și stabilitatea. Plus că vine și cu suport pentru toate aplicațiile din Android Market (Google Play). Iar, dacă sunteți pasionat de jocuri atunci trebuie spus că acest model e unul foarte bun pentru jocuri deoarece are hardware-ul capabil.
Din păcate nu vine cu Android 4.4, iar ecranul nu are o rezoluție prea mare, ci de doar 480×800 pixeli.

Deci, dacă te interesează un telefon foarte capabil, dar și accesibil în același timp atunci acest model ar fi mai mult decât bun pentru tine. Subliniez faptul că nu are nimic în plus față de original, doar că are sistem mai nou, ceva mai nou.
Am scris tot ce era important la acest model însă pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată vă recomand preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung I8200 Galaxy S3 Mini Value Edition”

  1. Ma gandesc sa-l achizitionez tocmai datorita faptului ca e ieftin si ca merg toate jocurile pe el. Ma gandeam sa iau Nokia X la abonament, insa ma tem ca o sa am surprize in sensul ca nu o sa mearga toate jocurile. Asa mai bine aleg acest Samsung.

Comentariile sunt închise.