Samsung I5800 Galaxy 3

Acest telefon mobil Samsung I5800 Galaxy 3 este unul destul de bun și vine la un preț de 619 lei. Îl recomandă numeroasele funcții utile care sunt prezentate în capitolul specificații tehnice și are sistemul de operare Android care este foarte popular și extensibil prin aplicații și jocuri care pot fi găsite în Android Market. Samsung I5800 Galaxy 3 poate fi considerat ca o alternativă la Samsung I5500 GALAXY 5.

Poze

În mână
Din lateral

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificații tehnice și caracteristici

Acest telefon are destul de multe funcții și servicii utile printre care aș menționa Social Hub prin care lista de contacte este format din contacte e-mail și SNS (de pe rețele sociale gen Facebook și Twitter).
Este un telefon multimedia de cu ecran de 8 centimetri care poate reda fidel filmele DivX.
Layar Reality Browser este o funcție gen GPS prin care poți descoperii ceea ce este în jurul tău (cafenele, galerii etc).
Ai acces la o sumedenie de aplicații care pot fi descărcate din Android Market.
Sistemul de operare este Android și vine cu o interfață intuitivă numită TouchWiz 3.0 prin care poți personaliza până la 7 ecrane cu widgeturi.
Vine cu noua tehnologie numită SWYPE de la Samsung prin care poți edita mesajele fără să mai ridici degetele ca la ecranele touch normale.
ThinkFree este o funcție destul de utilă prin care poți edita o sumedenie de documente direct de pe acest telefon.
Deoarece este un telefon Samsung, acesta are funcția AllShare prin DLNA prin care poți partaja pe ecranul unui televizor compatibil orice fișier multimedia de pe telefon.

Păreri pro și contra

Pro: are popularul sistem de operare Android și multe caracteristici și funcții utile de la Samsung cum ar fi ThinkFree (editarea oricărui tip de document direct de pe telefon), AllShare (prezentarea clipurilor de pe telefon pe televizor compatibil AllShare de la Samsung) și SWYPE (editarea mesajelor fără prea multe apăsări pe ecran).
Contra: era ideal dacă avea o versiune mai actuală de Android. Din păcate nu filmează 720p, iar rezoluția foto de 3 megapixeli e cam mică pentru unii, dar mie și 2 megapixeli mi-ar fi de ajuns.

Concluzie

Acest telefon mobil Samsung I5800 Galaxy 3 este pentru persoanele care vor neaparat un telefon cu Android, să fie de la Samsung și să fie rapid. Are o sumedenie de caracteristici utile sau nu. Probabil că pe mulți îi vor induce în eroare atâtea meniuri și programe, dar poate că TouchWiz îi va ajuta puțin și-i va scoate din ceață.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung I5800 Galaxy 3”

  1. Nu prea gasesc jocuri pentru acest telefon si cele de pe Samsungul meu vechi nu vreau sa porneasca in rest este un telefon de recomandat si mi l-am cumparat pentru felul cum arata.

Comentariile sunt închise.