Samsung i5510 Galaxy (551)

Dacă ești în căutarea unui telefon nou și cu tastatură culisantă atunci ar trebui să te uiți și la acest telefon mobil Samsung i5510 Galaxy sau Samsung Galaxy 551 deoarece este ieftin și are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Vine ca o alternativă la I5500 GALAXY 5 și îl recomandă ecranul e 3,2 inci, prezența tastaturii culisante, sistemul de operare Android, extensibilitatea memoriei prin carduri microSD, tehnologia wi-fi care o are integrată.

Poze

Deschis
În mână

Specificații tehnice

Modelul 551 Galaxy Black este un telefon inteligent cu ecran senzitiv și tastatură de tip Qwerty culisantă. Are suport pentru rețeaua 3G, deci puteți descărca de pe Interne cu până la 7,2 Mbps. Procesorul este unul de 600 megaherți și e single core, dar eu zic că este destul de performant. Greutatea este ceva mai mare, adică de 156 grame, datorită prezenței tastaturii glisante. Sistemul de operare cu care vine e Android versiunea 2.2, dar i se poate face actualizare la cea mai nouă variantă. Memoria internă a Samsung i5510 este de 160 de mega dar se poate adăuga un card. Ecranul e de 3,2 inci și poate reda 16 milioane de culori. Trebuie să știți că rezoluția ecranului este de doar 240 pe 400 pixeli, dar este una foarte bună. Camera e de 3 megapixeli, dar vă asigur că nici nu aveți nevoie de mai mult, decât dacă doriți să faceți postere. 😀

Păreri pro și contra achiziției

Pro: prețul de 769 lei e unul acceptabil, tastatura culisabilă vine în ajutorul celor care tastează mult, ecranul este destul de măricel, are Wi-Fi și sistemul de operare Android este cireașa de pe tort.
Contra: din cauza tastaturii, telefonul are o greutate mai mare cu 50 de grame.

Concluzii

Modelul Samsung i5510 Galaxy e unul bun dacă stați mult pe Internet ori scrieți multe mesaje deoarece tastatura vă va ajuta foarte mult, dar și urcă prețul telefonului.

Te-ar mai putea interesa