Samsung I5500 GALAXY 5

În acest scurt review, voi scrie despre acest telefon mobil Samsung I5500 GALAXY 5 Black, care este probabil smartphone-ul cu cel mai bun raport preţ/calitate. Este cel mai vândut mobil de la eMAG, având mai multe review-uri pozitive decât negative. Deci, ar putea fi o soluţie pentru cei ce nu au atâţia bani, sau au şi nu ar da mulţi bani pe un telefon. Rată elegant şi are carcasă neagră lucioasă. Cât despre preţ pot spune că e unul foarte bun. Dacă nu vă place acesta atunci vă recomand o alternativă ceva mai interesantă. Ca o alternativă pot recomanda I5800 Galaxy 3. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Ce conţine pachetul
În mână

Preţ

E un smartphone ieftin, probabil şi cel mai ieftin telefon cu touch screen. Are un procesor de 600 MHz, nu are tastatură Qwerty ci una standard, 3G, nu este telefon Dual-Slim, are o greutate  de 101 grame, GPS, handsfree incorporat, sistem de operare Android 2.1, GPRS clasa 12, bluetooth 3.0, Wi-Fi, microUSB, mufă căşti 3.5 mm şi radio FM.

Camera e de 2 megapixeli cu rezoluţii foto de 1600×1200 şi video de 320×240 pixeli, toom optic de 4x. Bateria e Li-Ion de 1200mAh şi ţine circa 10 ore de convorbiri în 2G şi 6 ore în 3G, circa 20 de zile în stand-by 2G şi 15 zile în stand-by 3G.

Concluzie

Dacă ţi-l iei ca resigilat (ambalaj deteriorat), pot spune că ai dat „lovitura”. Dar şi aşa e foarte ieftin având în vedere specificaţiile sau caracteristicile sale. Acest I5500 GALAXY 5 e un telefon modern şi bun datorită sistemului de operare, este un smartphone de nota 4 din 5, pentru că ecranul putea fi mai mare şi memoria internă este cam mică (170MB). Jos am pu şi un clip interesant cu acest smartphone accesibil:

4 comentarii la „Samsung I5500 GALAXY 5”

 1. I5500 GALAXY 5 este un telefon inteligent cu ecran senzitiv care mi-a placut cand l-am vazut si l-am cumparat. De 5 luni de cand il am nu am probleme cu el.
  Este foarte de apreciat suportul 3g si ca vine cu Android 2. Din nefericire are versiunea 2.1, insa eu i-am facut actulizare la versiunea 2.3 care este ultima in acest moment.
  Este negru dar eu am vrut initial culoarea gri.
  Memoria interna nu e suficienta si de aceea i-a m cumparat un card de 2GB.
  Ecranul este unul sub 3 inch si are numai 253 mii de culori dar pentru mine este suficient.
  Sta destul de bine pe partea de conexiuni si cel mai mult folosesc wifiul pt ca nu am un abonament scump.
  Bateria tine undeva la doua trei zile si eu spun ca este suficient.

 2. Wi-Fi-ul este cea mai utilă dintre conexiuni, chiar mai utilă decât 3G-ul deoarece te scutește de abonamente scumpe dacă vrei să stai și pe Internet.

Lasă un comentariu