Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung HW-E551

În cazul în care îți plac filmele și vrei să le vezi la calitate maximă atunci un sistem boxe ca Samsung HW-E551 ar fi recomandarea mea. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar puterea maximă e de 310W. Poate te întrebi de de are un preț mai mare decât al BDV-EF220, iar răspunsul ar fi pentru că e un soundbar cu subwoofer wireless, are telecomandă (fără fir) și poate reda de pe USB formate populare cum ar fi *.mp3.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți face o părere aproximativă despre pachet, fiind format dintr-un subwoofer fără fir, două difuzoare și o telecomandă fără fir. Chiar dacă playerul e integrat în subwoofer, trebuie știut că e foarte capabil deoarece suportă tehnologii cum ar fi Anynet+, Crystal Sound și altele.

Subwooferul și un difuzor

Subwooferul și un difuzor

Porturi

Porturi

Specificaţii tehnice

HW-E551 are o putere maximă de 310W, dar nu acest lucru e important, ci fidelitatea sistemului. Aceasta e una foarte bună atâta timp cât nu umblați la setări și fișierele sunt de o calitate superioară. Poate fi conectat la un TV prin intermediul HDMI, iar ca o caracteristică specială e disponibilitatea bluetooth.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul intre preț și calitate e unul foarte bun; e fără fir (woofer-ul), iar acest lucru înseamnă că scăpați de fire inutile; având o telecomandă o să puteți da sunetul mai încet sau mai tare fără să vă deranjați din canapea; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mi mult; poate decoda sunet DTS; nu e deloc greu de instalat, iar de folosit e Plug and Play (nu trebuie instalate drivere sau alte prostii).
Contra: playerul integrat nu redă prea multe tipuri de fișiere (nu are suport *.mkv).

Concluzie

Cu acest sistem de boxe 2.1 o să poți asculta muzică și viziona filme la o calitate excepțională. Aparatul e unul de culoare argintie și se va integra foarte bine în decorul camerei fără a deranja. Din preview-ul de alături (care e o despachetare foarte bună) puteți vedea mai multe detalii referitoare la aparat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu