Samsung HT-FS6200, home cinema 3D cu Blu-ray

Dacă ai un televizor din noua serie TV Samsung F 2013 atunci ai neaparat nevoie și de un sistem home cinema 3D care să aibă player Blu-ray. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat Smart cu multiple porturi și facilități. Poate o să vă deranjeze faptul că boxele sunt doar 2.1, dar dacă stai la bloc atunci nu ai nevoie de mai mult… poate doar dacă vrei intenționat să faci pe DJ-ul în bloc.

Aspect

Pachetul poate fi văzut din imaginea de alături, fiind format din două boxe, woofer și player. E un model de culoare neagră de tipul 2.1, iar dacă vreți ceva 5.1 atunci ar trebui să vă îndreptați spre Samsung HT-F6550 sau ceva de genul.

Pachetul
Pachetul

Caracteristici tehnice

Samsung HT-FS6200 completează perfect televizorul dvs. deoarece are dublu tuner TV, tuner radio, porturi de rețea și soft inteligent. Wi-Fi-ul e unul de tip Direct, adică integrat, iar din această cauză nu o să aveți nevoie de un adaptor wireless pentru a-l conecta la rețea. Playerul integrat e unul foarte bun, capabil de a reda chiar și fișiere *.mkv cu sunet DTS. Mai mult de atât, are suport 3D pentru ca dvs să puteți vedea filme cât mai real posibil.

Păreri pro şi contra

Pro: are multe porturi; vine la un excelent raport între preț și calitate; dispune de facilitatea de a face CD ripping; poate reda multiple tipuri de discuri optice; poate fi controlat ușor prin intermediul telecomenzii sale sau a unui alt aparat Samsung pentru că are Anynet+.
Contra: nimic.

Concluzie

Acest model face parte din noua generație de sisteme home cinema de la Samsung care completează perfect cu televizorul, de preferat din seria F. Utilizarea sa nu e deloc complicată, la fel cum nici montajul nu e. Dacă aveți nevoie de ceva cabluri suplimentare atunci aici puteți găsi câteva modele compatibile, inclusiv cabluri HDMI.

Lasă un comentariu