≡ Meniu

Samsung HT-FS6200, home cinema 3D cu Blu-ray

Dacă ai un televizor din noua serie TV Samsung F 2013 atunci ai neaparat nevoie și de un sistem home cinema 3D care să aibă player Blu-ray. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi , iar pe acești bani primim un aparat Smart cu multiple porturi și facilități. Poate o să vă deranjeze faptul că boxele sunt doar 2.1, dar dacă stai la bloc atunci nu ai nevoie de mai mult… poate doar dacă vrei intenționat să faci pe DJ-ul în bloc.

Aspect

Pachetul poate fi văzut din imaginea de alături, fiind format din două boxe, woofer și player. E un model de culoare neagră de tipul 2.1, iar dacă vreți ceva 5.1 atunci ar trebui să vă îndreptați spre Samsung HT-F6550 sau ceva de genul.

Pachetul

Pachetul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristici tehnice

Samsung HT-FS6200 completează perfect televizorul dvs. deoarece are dublu tuner TV, tuner radio, porturi de rețea și soft inteligent. Wi-Fi-ul e unul de tip Direct, adică integrat, iar din această cauză nu o să aveți nevoie de un adaptor wireless pentru a-l conecta la rețea. Playerul integrat e unul foarte bun, capabil de a reda chiar și fișiere *.mkv cu sunet DTS. Mai mult de atât, are suport 3D pentru ca dvs să puteți vedea filme cât mai real posibil.

Păreri pro şi contra

Pro: are multe porturi; vine la un excelent raport între preț și calitate; dispune de facilitatea de a face CD ripping; poate reda multiple tipuri de discuri optice; poate fi controlat ușor prin intermediul telecomenzii sale sau a unui alt aparat Samsung pentru că are Anynet+.
Contra: nimic.

Concluzie

Acest model face parte din noua generație de sisteme home cinema de la Samsung care completează perfect cu televizorul, de preferat din seria F. Utilizarea sa nu e deloc complicată, la fel cum nici montajul nu e. Dacă aveți nevoie de ceva cabluri suplimentare atunci aici puteți găsi câteva modele compatibile, inclusiv cabluri HDMI.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu